Szerintetek melyik Magyarország legélhetetlenebb, legrondább, legkoszosabb városa?
Miskolci vagyok, de én még nem tapasztaltam, hogy ennyire rossz lenne és ronda. Jártatok már itt, vagy csak szajkózzátok, hogy ronda, mert más is azt mondta ? Próbálj felújítást végezni felfordulás nélkül...
Amúgy szerintem a legrondább Nyíregyháza.
Én Miskolcon élek mióta megszülettem és nem csak a saját véleményem, hanem a környezetemé is: Miskolc pusztuló város ahonnan menekülni kell.
Állás szinte nulla és szégyenszemre nekem kell rettegnem, nehogy belém kössenek a cigányok lépten-nyomon.
A városházát persze megcsinálták csillogó palotává, aztán lép kettőt az ember és a kontraszt egyből szembetűnik : pusztuló házak, üres sétálóutca, minden második üzlet bezárt vagy épp eladó, a maradékok fele is kínai ruhabolt.
Nem (csak) a most folyó villamosprojekt miatt ronda a város ( amit mi egyébként nem kértünk, ráadásul hónapok óta nem lehet normálisan aludni, ez 3 műszakban dolgozó embernek különösen kellemes...).
"Marótpuszta. Igaz ez csak egy falu, de a 99%-os cigány arány a népességben elég durva. Voltam ott személyesen."
Erről Hegymeg és Lak jut eszembe. Amúgy szerintem Budapest. (csak a legkoszosabb)
Az iparvárosok között bőven válogathatsz. Ilyen például Ózd, Kazincbarcika, Tatabánya, Oroszlány, Dunaújváros, Tiszaújváros.
Miskolc teljesen más tészta. Régen szép volt, a Szovjetunió idején alakították át. Rengeteg panelt, gyárat építettek. Azóta elhanyagolódott, lepukkant. Vannak szép helyek is, de némelyik rész elszomorító állapotban van.
Ha nem csak a városokat nézzük, még Almásfüzitő is szóba jöhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!