Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik Magyarorszá...

Szerintetek melyik Magyarország legélhetetlenebb, legrondább, legkoszosabb városa?

Figyelt kérdés
Rövid indoklást is adjatok ha lehet :)
2011. júl. 27. 16:59
1 2 3
 21/28 ava87 ***** válasza:
74%

Komló.

Mert ocsmány.

2011. júl. 27. 20:31
 22/28 anonim válasza:
41%
Szerintem a főváros, és miskolc a legrosszabb város, és a legjobb legtisztább székesfehérvár.
2011. júl. 27. 20:45
 23/28 anonim ***** válasza:
51%

Miskolci vagyok, de én még nem tapasztaltam, hogy ennyire rossz lenne és ronda. Jártatok már itt, vagy csak szajkózzátok, hogy ronda, mert más is azt mondta ? Próbálj felújítást végezni felfordulás nélkül...

Amúgy szerintem a legrondább Nyíregyháza.

2011. júl. 28. 14:11
 24/28 anonim ***** válasza:
72%

Én Miskolcon élek mióta megszülettem és nem csak a saját véleményem, hanem a környezetemé is: Miskolc pusztuló város ahonnan menekülni kell.

Állás szinte nulla és szégyenszemre nekem kell rettegnem, nehogy belém kössenek a cigányok lépten-nyomon.

A városházát persze megcsinálták csillogó palotává, aztán lép kettőt az ember és a kontraszt egyből szembetűnik : pusztuló házak, üres sétálóutca, minden második üzlet bezárt vagy épp eladó, a maradékok fele is kínai ruhabolt.

Nem (csak) a most folyó villamosprojekt miatt ronda a város ( amit mi egyébként nem kértünk, ráadásul hónapok óta nem lehet normálisan aludni, ez 3 műszakban dolgozó embernek különösen kellemes...).

2011. júl. 28. 17:25
 25/28 anonim ***** válasza:
95%

"Marótpuszta. Igaz ez csak egy falu, de a 99%-os cigány arány a népességben elég durva. Voltam ott személyesen."

Erről Hegymeg és Lak jut eszembe. Amúgy szerintem Budapest. (csak a legkoszosabb)

2011. júl. 29. 19:59
 26/28 anonim ***** válasza:
65%
Budapest védelmére kell hogy keljek, mert szerintem egyáltalán nem érdemli meg a második helyet főleg hogy Miskolc be sem került (????). Budapest nem minden területe mocskos, gyönyörű látványosságok vannak itt, és egyáltalán nem élhetetlen. Magyarországhoz képest vannak munkalehetőségek, és szerintem az a mennyiségű mocsok ami itt van, egy fővároshoz teljesen méltó. Nem akarnék olyan steril környezetben élni mint ami Szegeden van. Nekem az túl megrendezett. Tehát én szeretem Budapestet úgy ahogy van. :) Miskolc meg tele van dzsipókkal, és hát iparváros...
2011. aug. 4. 10:04
 27/28 Lőrinc Kőrösi ***** válasza:
48%

Az iparvárosok között bőven válogathatsz. Ilyen például Ózd, Kazincbarcika, Tatabánya, Oroszlány, Dunaújváros, Tiszaújváros.

Miskolc teljesen más tészta. Régen szép volt, a Szovjetunió idején alakították át. Rengeteg panelt, gyárat építettek. Azóta elhanyagolódott, lepukkant. Vannak szép helyek is, de némelyik rész elszomorító állapotban van.

Ha nem csak a városokat nézzük, még Almásfüzitő is szóba jöhet.

2018. júl. 24. 19:04
 28/28 anonim válasza:
Kaposvár...
2018. aug. 6. 16:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!