Melyik korban élnél szívesen és miért?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 6. 12:16
11/17 anonim válasza:
Csak arra lennék kíváncsi, hogy egy ilyen véleményre rákérdező kérdésnél ki és miért pontozza le a válaszokat? Mindenki normális hangnemben válaszolt. Azon pl. mit lehetett lepontozni, hogy azt írtam a modern korban élnék, mert a gyerekemet nem tudta volna a múltban megmenteni az orvostudomány?
12/17 anonim válasza:
A római kórba Augustus vagy Tiberius uralkodása idején,Persze szabad római polgárként.Valamiért vonz az a kor.
13/17 anonim válasza:
Mindenki(sokan) azt mondják, hogy régen jobb volt... Hát ez nem igaz, én max. a jövőben élnék, vagy ha most, akkor esetleg jobb anyagi körülmények között.
14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, számomra mindegyik OK!
2009. ápr. 7. 07:49
15/17 anonim válasza:
Őskorban, ókorban. Szeretem a törit, érdekes lenne gyakorlatban is megnézni.
De még szívesen élnék a második világháború idején, mert nagyon érdekel a téma.
16/17 anonim válasza:
én 1492 körül élnék Spanyolországban, amikor Kolumbusz felfedezte Amerikát, és Spanyolo. volt Európa leggazdagabb állama.
17/17 anonim válasza:
Legjobban a római birodalmoban, Marus Aurelius uralkodása alatt.
Hadvezér, de mindenképpen katona lettem volna.Maximus, római hadvezér "szerepe" nagyon vonzó.De mindenféleképpen olyan korban, amikor még kardokkal harcoltak és amikor ért valamit a bajtársiasság a tisztelet és a hűség.Ebben a korcs világban ezek az érzések, tulajdonságok nincsenek előtérben, sajnos kihaltak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!