Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nem akarom megbántani. De ha...

Nem akarom megbántani. De ha elmondom az igazat, tuti rosszul fog neki esni? (kérdés rövid magyarázat hosszu)

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm, és ő már rengetegszer volt velünk bulizni, én párszor voltam náluk(kb 5x) és ebből 1x éreztem jol magamat. Egyszerüen nem tudom náluk jol érezni magamat, és más sem(van egy barinőm, ő 2x bulizott náluk, 1x türhetően, másodjára irto rosszul érezte magát ott, volt már náluk olyan is bulizni, akit én nem ismerek, és mesélte a barátnőm, hogy ő sme érezte jol magát) szval mikor náluk vagyunk, felmegyünk bulizni, és senkinek nem mutat be, most szombaton kb ott hagyott a buliban egymagam(nem tudom hol volt, állitolag keresett, de érdekes mikor kimentem kint beszélgetett az ismerőseivel) és mikor mondtam neki, hogy én nem tudok egymagam bulizni, ugy, hogy nem ismerek senkit, és rosszul esik, hogy ott hagy..

erre h : miért baj hogy ő elment? :OO

aztán mondja, hogy olyan rossz, hogy nálluk nem érzi jol magát senki, senki nem megy, ha hivja.

DE akkor tegyen ellene. Ha én hivok valakit hozzánk bulizni, mindenki jönni akar következőleg, mindig itt akar nálunk mindenki bulizni.

Szóval, hogy ő ugy tudja, hogy csak ezen a bulin éreztem magamat rosszul, de igazábol egy csomoszor roszsul érzem magamat ..:S mit tegyek? hogyan adjam tuttára ugy, hogy ne bántsam meg ?:S

17L

2011. júl. 26. 18:40
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Egyik barátommal, ha elmegyek bulizni, én előre tudom, hogy előbb utóbb ő felszed egy nőt és azzal fog kavarni, ilyenkor fel kell találni magamat és ez sokszor érdekesebb és jobb is, mert nem csak azért megyek bulizni, hogy a barátommal legyek. Vonj le ebből tanulságot.
2011. júl. 28. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!