Mit gondoltok az írásomról?
Szép, nem szép ?
Hány éves lehetek, milyen nemű ?
Vajon milyen tulajdonságaim lehetnek, mit szűrtök le a kép alapján ?
Könnyen olvasható, esetleg nehéz volt kibogarászni, hogy mit írtam le ?
Köszönöm a válaszokat !
Tulajdonképpen azért tettem fel a kérdést, mert én magam is érdeklódöm a grafológia iránt. Kíváncsi voltam, hogy egy írásképből mennyire tudnak az emberek (mert gondolom nem vagytok profi grafológusok) következtetni az ember jellemére. Ami a szövegeket illeti, lekaptam a polcról egy könyvet, találomra kinyitottam, leírtam.
Azt többen is eltaláltátok, hogy lány vagyok, a kort is remekül behatároltátok, 16 vagyok. Ez érdekelt igazán, hogy mennyire lehet megítélni valakit az írásából.
Az biztos, hogy nem vagyok nebántsvirág. Hangot adok a véleményemnek, kifejezetten szeretem az ún. vitapartikat. Első látásra talán erőszakosnak tűnhetek, de nem vagyok az, csak indulatosan érvelek.
13:23 !
Köszönöm neked is a kimerítően alapos választ :) Nem igazán érdekel a technika, az informatika, sport is csak azért, mert járök futni. Tényleg nem volt társas kapcsolatom, amikor írtam.
Igen, tényleg vágyom a tudásra, ebben igazad van. Kifejezetten szeretem művelni magam különböző területeken is. Tényleg lelkiismeretes vagyok, néha kicsit túlzottan is. Igen, általában kedves és nyugodt vagyok, de mint írtam, ki tudok állni magamért, ha úgy van. A többi része az írásodnak helytálló.
Azt pedig azért kérdeztem, hogy nehezen vagy könnyen olvastó-e, mert sokan panaszkodtak, hogy nem tudják elolvasni, néhányak pedig azt mondták, hogy szépen írok.
Mégyegyszer kösznöm a válaszokat !
Örülök, hogy viszonylag sikeresen megfejtettem az írásodat, én csak hobbiból foglalkozom a grafológiával , nincs ilyen jellegű végzettségem, viszont azt hiszem elég jók a megérzéseim, legalábbis azok visszajelzései alapján, akik írását már fejtegettem.
Írod, hogy kicsit agresszívnek tűnhet a fellépésed ,a látszat.Nos, látod ez még az írásodon is átjön, ezért gondoltalak fiúnak, mert érzékeltem némi keménységet az írásodban is, és őszintén szólva igen csak el kellett gondolkodnom, hogy Te vajon egy romantikusabb beállítottságú fiú vagy-e , vagy egy határozottabb fellépésű lány? :)
Amit a lapokra leírtál , azt el sem olvastam.A tartalom lényegtelen.Ilyenkor valóban mellékes, hogy "szép", vagy "csúnya"-e az írás.A grafológiához mit sem konyító ember számára egy bűnöző írása is lehet szép, és lehet csúnya egy tudósé.
De egyszerű értelemben az írásod az első képen szép.A másodikon kevésbé.
Értem :)
Folytasd továbbra is, egész jól műveled, ahhoz képest, hogy nem vagy profi !
A szép és az olvasható az két különböző dolog.
Hiába olvasható, ha nekem nem tetszik, nem tartom szépnek.
Vagy lehet szép, de attól még olvashatatlan. Kinek a pap, kinek a paplan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!