Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nálat0k ki lett gazdag végül?...

Nálat0k ki lett gazdag végül? Az osztály krémje vagy a stréberek?

Figyelt kérdés
Mindig azt mondogatták, hogy ha nem tanulunk meg bulizgatunk akkor nem lesz belőlünk semmi. Ehhez képest azok vitték nálunk a legtöbbre akik ott voltak minden buliban.. Nálatok, hogy van??
2011. júl. 24. 12:17
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
26%

16:09-nek:

Csak 1 (EGY!) életünk van, nincs reinkarnáció!

2011. júl. 24. 16:58
 22/29 anonim ***** válasza:
60%

16:58

Értem! Gondolom már számtalanszor meghaltál, úgyhogy jártas vagy ebben.

2011. júl. 24. 17:55
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 13:05-ös!

Szerbiában élek és itt még szerintem tisztelik az

olyan embereket akik akár életet is mentenek!

Legalább is én biztos:-)

2011. júl. 24. 23:15
 24/29 anonim ***** válasza:
29%

17:55-nek:

Ès Te számtalanszor éltél??

Honnan veszed ezt?!

Csak mert "valakik" ezt állítják?

Hogy csak EGY életünk van, azt számtalan dolog bizonyítja (ha érdekel, a többit privát), de mindenekelött Jézus Krisztus, aki a halála utáni 3. napon feltámadt (FELTÀMADT!), hetekig még itt járt a Földön, ezrek látták stb., ezzel bebizonyítván, hogy NINCS igazi halál, hanem egy túlvilági élet van, ahová mi is kerülünk majd... Ezt Ö mondja és ígéri, Jézus pedig NEM hiszem, hogy hazudik!

Bocsánat a téma-letérésért, de ezt muszály volt megírnom...

2011. júl. 25. 10:48
 25/29 anonim ***** válasza:
Az egyik válaszló írta jól! nem mind1, hogy magol, vagy érti! mert ha mondjuk szakmát tanul, érti az egészet, akkor fog tudni dolgozni benne, ha csak magol, akkor munkája során nem lesz elég talpraesett ahhoz, hogyha egy kicsit másképp törénik valami mint a tankönyvbem, akkor megoldja. Ezekből lesznek a kevés keresetű valkik. hiába tanul. Aki érti az egy normál vagy a fölötti kerestű lessz. Osztály krémje alatt nem tudom mit értesz, ha a nagy menőkre, akkor valószínűleg megpróbálnak majd ők trükközgetni, de ez csak ideig óráig tart
2011. nov. 22. 14:04
 26/29 anonim ***** válasza:
24-es most leírtál egy szép mesét ,gratulálunk...
2014. aug. 15. 19:39
 27/29 PRINCE Gabor válasza:
Hát igen. Én azok közé tartozok, akik a hülyegyerekek voltak a gimiben😅. És igen 3 saját vállalkozásom van, úgy, hogy 3 tantárgyból szinte megbuktam. Ennyit a tanulásról. (Lásd a tanàrokat) nagyon sokat tanulnak, és szart se érnek el az életük során csak a 200 000-es fizetést, amit én egy ruhavásárlás alatt elverek, tehàt igen, az első válaszoló valószínüleg a stréberek közé tartozott.. persze mikor megszedtem magam, akkor elkezdtem művelődni (festmények, klasszikus zenék, stb..) de ez már felnőttként volt, magam miatt
2020. jún. 17. 09:28
 28/29 anonim válasza:
Utolsó ha még itt vagy, akkor akár privátba vagy itt is el tudnád mesélni, hogy indultál ezen az úton ? Nagyon érdekelne, hogy lehet ezt elérni.
2021. máj. 8. 22:07
 29/29 anonim válasza:

Aki orvos akart lenni vagy baromi sokat tanult, hogy gazdag legyen na pont az nem lett az, hanem sima kis munkás lett itt ott.

Az osztály krémje lett végül gazdag és ez elég kemény azért

2022. dec. 9. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!