Rajvédők! Miért véditek a cigányokat, zsidókat?
Figyelt kérdés
Az érveléseitekre vagyok kíváncsi. Mert a rasszistáknak, antiszemitáknak egyértelműek az érveik, miszerint ezek a népcsoportok elnyomnak, kizsákmányolnak, élősködnek rajtunk. Most érdekelne a rajvédők érvei is.2011. júl. 23. 20:25
11/14 anonim válasza:
:D micsoda kérdés.kár volt föltenni,mivel ők nem tudnak erre válaszolni.védik a magukfajtát.
12/14 anonim válasza:
Igen, megnézném én is, hogy egyes válaszolók hová is tartoznak, áhh biztos nem zsidók:D
Főleg a magát 19 évesnek kiadó xy segg:)
13/14 anonim válasza:
utolsó, tudom főleg nem nekem szóltál konkrétan. de én meg egy 19 éves lány vagyok és valóban egyik csoporthoz sem tartozom. nekem az az ésszerű, amit leírtam.
"tegnapelőtt 23:43" voltam.
14/14 anonim válasza:
Előítélet=tudatlanság
Látszik,hogy szart sem tudtok a cigányokról!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!