Alan Rickman fanfiction?
Akkor tudok itt van pár:
Merengő:
Banyus: Macska-egér játék /Harry Potter 6. és 7. évében játszódik, eléggé szorosan követi az eredeti könyveket, avval a kivétellel, hogy Lily Potter visszatér a képbe. Egyik kedvenc történetem, szó szerint beleszerettem. Amikor megkaptam a telefonom és végre lett rajta net, egyfolytában ezt olvastam.
Banyus: Éld újra az életed! /Piton meghal, de kap egy második esélyt is. Visszakerül arra az éjsakára, amikor megtámadják Potteréket és hát a többi... Az jön folyamatosan :)
Egy Mentor fic:
Shadow, avagy az utolsó ajándék: Bocs, szerzőt nem tudok, de mind merin, mind fanfiction.net-en fent van. Én még olvasom, de most ez a kedvencem. Harry és Piton között annyira különleges kapcsolat alakul ki. Én még csak a 20. fejezetnél tartok, de már most van egy igen erős érzelmi kötődés. Ebben a történetben szerintem Voldi jóval kegyetlenebb és sötétebb, mint a Rowling-verzióban. A történet a 6. könyv előtt kezdődik, nem tudom, hogy fogja e követni azt a történetszálat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!