Észrevettétek már ezt a melegek körében?
Ezt az érdekes, eléggé furcsa logikát, amivel gondolkodnak.
Most mondom, h nem provokálni akarok, érdekel, hogy mások is észlelték e ezt a dolgot.
Tehát nem kell rinyálni.Nem tetszik, nem olvasod.
Szal, ezek a megmagyarázások, hogy teljesen normális, h valaki férfi létére fa*szt akar szopni, meg h ez olyan, h szereti valaki a spagettit, valaki meg nem.
Meg a jó öreg, mert az állatok körében is elterjedt a homoszexualitás és akkor ezzel le van tudva minden.
Vagy, mert az ókorban is nyomták és akkor megint tök normális.
Persze, ha megkérdezed, h most akkor a pedofília is normális? akkor jönnek, hogy az nem számít,nem kell szőrszálat hasogatni és így tovább.
Szal csak én látom úgy, hogy próbálnák kétségbe esetten megmagyarázni, néha a logikának is ellent mondva, hogy teljesen normális az, ami velük történt?
És hogy belül ők is tudják, hogy ez így valóban nem jó?
Utolsónak igaza van.
Amúgy én csak annyit fűznék hozzá, hogy a kérdésed kiegészítésében kilőtted az összes érvet, tehát most igazából mit vársz? Bármit mondanak, az neked logikailag nem megfelelő.
Amúgy csak annyit mondanék, hogy szerintem van egy határ, ahol véget ér a logika. Mert pl. írod, hogy maguk is tudják belül, hogy ez nincs így rendjén, vagy valami ilyesmit. na most csak annyit, hogy ha érzik, akkor sem tehetnek ellene. Ez kb olyan dolog, hogy - csak hogy ne jöjjek a spagettis példával -, hogy lehet, hogy neked sem tetszik, hogy kék a szemed, de most tegyél ellene, érted. Most ne menjünk bele a szem példába, nem mopndj yilen kontaktlencséket, mert te is tudod, hogy ez nem szó szerinti példa, iylen értelemben megértem, hogy utálod a spagettis meg más hasonló példákat, mert könnyű elvezetni a témát rajtuk máshova.
Szóval én csak azt akarom mondani, hogy egy bizonyos szint után véget ér a logika. Mindenki tudja, hogy melegnek lenni nem normális. De attól hogy azt mondod, hogy nem normális, még el lehet fogadni. Épp azért, mert ha beleképzeled magad a helyükbe egy pillanatra - és kérlek, egy pillanatra tedd meg, ne azt mondd, hogy ez tőled távol áll -, akkor őszintén: te is boldog akarnál lenni nem? És ha már van egy adott szituáció, amin változtatni nem tudsz, akkor tanuld meg élvezni. Ebben semmi logika sincs. Az égvilágon semmi logika. De minden ember boldog akar lenni. Ez tény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!