Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Sokan vannak, akiket nem hoz...

Sokan vannak, akiket nem hoz lázba magyar férfi/nő?

Figyelt kérdés
Úgy értem,hogy leginkább külföldiekhez vonzódik,és "kerüli" a magyar pasikat/nőket
2011. júl. 18. 08:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
49%

Én megértem a kérdezőt.Nekem se jönnek be a magyarok.

Nem ismerik az udvarlást, az udvariasságot, el vannak kényelmesedve, mert itt sok a jó nő.

A magyar férfiak meg csunyák, de ami a legrosszabb: alacsonyak, kis törpék.Tiszt. a kivételnek.

2011. júl. 18. 12:27
 12/18 A kérdező kommentje:

11:53,

1.Nem küldeném el azért mert magyar,hisz én is az vagyok.

2.Nem utálom a magyarokat,nem tudom honnan vetted?!

12:27,

Na ezekszerint mégsem vagyok egyedül:)

Szerintem nem csúnyák a magyar pasik,csak álltalában "férgek".(tiszt.a kivételnek)

Minegyik csak b*szni akar,semmi mást.És nem tiszteli a nőket.Na de "biztos" megvan rá az okuk nekik is.

Csak az a vicces,hogy kitesz az emer lánya egy ilyen kérdést,és felvannak háborodva,mintha az anyjukat szidnám.

2011. júl. 18. 15:21
 13/18 Bretso ***** válasza:
100%
Az okunk az, hogy a magyar nők r*bancok, buták és csak a pénzre hajtanak, de persze tisztelet a kivételnek.
2011. júl. 18. 16:02
 14/18 A kérdező kommentje:

o.O

aha,és akkor ti férfiak miért nem kerestek más nemzetiségű csajt?!

2011. júl. 18. 16:47
 15/18 anonim ***** válasza:

Ha eddig csak férgekkel jöttél össze, az inkább téged minősít... Ez a "minden magyar férfi egy féreg" kijelentésednek pontosan ugyanannyi igazságtartalma van, mint a "minden nő kur.va" szólásnak. Döntsd el mennyire tartod magad annak! És vajon egy indiai tevehajcsárt vagy egy ukrán kecskepásztort is ugyanojan izgatónak találsz, mint egy gazdag nyugati fószert?

Nem arról szol egy kicsit ez a dolog, hogy azt akarod, hogy jó körülmények között élő, dolgozni nem akaró, kitartott nő legyél?

Gondolkozz el ezen egy picit!

2011. dec. 15. 22:38
 16/18 anonim ***** válasza:

"Csak az a vicces,hogy kitesz az emer lánya egy ilyen kérdést,és felvannak háborodva,mintha az anyjukat szidnám."

Mert gyakorlatilag nyíltan fikázod őket! Neked is rosszul esne, ha rólad tennének ilyen "álltalában férgek" kijelentéseket.

Nem tisztelik a nőket? Csak b@szni akar?

Menj el egy arab országba és nézz szét egy kicsit!

Örülhetsz, ha nem rabolnak el, adnak el egy tevéért, erőszakolnak meg...

Vagy menj el Afrika szegényebb országaiba.

Simán megerőszakolnak, megcsonkítanak, megölnek és senkit sem érdekel.

Vagy menj el Közép-Ázsiába putrizni...

Ezek után már nem is tűnik olyan rossz partinak a magyar férfiak zöme, ugye?

Meg nem kell pi.csa módjára viselkedni és nem fognak elkerülni a rendes jóravaló férfiak.

2011. dec. 15. 22:49
 17/18 Kini :)) ***** válasza:

Igen, én pont ilyen vagyok. Nem tudom, miért alakult ez ki bennem :D Egyszerűen nem vonzódom a magyar pasikhoz, és ezt már nagyon régen észrevettem magamon. Tudom, hogy furcsán hangzik, de van ilyen.

15/L

2014. szept. 26. 11:55
 18/18 anonim válasza:

Tudom, hogy picit régi a kérdés, de hátha olvassa még valaki.:)

Szóval, nem igazán lehet általánosítani, hogy melyik nép milyen, nyilván vannak jók és rosszak is minden nemzetiségben. Nekem is volt magyar barátom (nem egy barom), volt német és török nemzetiségű is,és amióta külföldi barátaim voltak, valahogy mostmár inkább őket keresem, ami nem jelenti azt hogy elküldenék egy pasit, csak mert magyar.

Szerintem a kérdező is arra gondolt, hogy minket főként ez a titokzatosság vonz, megismerni egy másik kultúrát, ahol a nyelv is kihívást jelent (jó, egy hello-n kívül tudjon mást is) és ez nem a magyar pasik ellen irányul, hanem a külföldiek mellett. És ez nem mindegy.

2015. aug. 25. 01:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!