Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy az összes...

Miért van az, hogy az összes jó csaj bunkó és miért változnak bunkóvá ha tudják hogy tetszenek valakinek?

Figyelt kérdés
2011. júl. 13. 22:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Talán mert a bunkó csajokat szúrod ki. Egy csomó ismerősöm van, aki jó csaj is, kedves is. Más kérdés, hogy a legtöbben közülük már tizenéves koruk óta együtt vannak a barátjukkal, sokan 20-22 évesen férjhez is mentek.

A trükk egyébként az, hogy ők általában tizenévesen nem voltak "menő" csajok, hanem inkább visszafogottak, így a srácok simán elmentek mellettük. Mire észrevették őket, addigra meg már késő volt.

2011. júl. 13. 23:59
 12/14 anonim ***** válasza:

Ez hülyeség. Én nem vagyok vagány srác csak voltam.

Még mindig lehetnék. :P

De az a lényeg hogy én túlságosan lazán veszem az életet.

Ami lesz az lesz. Így vagyok vele. :)

2011. júl. 14. 11:55
 13/14 anonim válasza:
vélhetően idegesítő vagy, vagy ronda, mert a "jó csajok" se bunkók mindenkivel. és azért változnak bunkóvá mert esélyt sem akarnak adni neked...nekik sem egy álom hogy le kell koptatniuk valakit, ezért gondoskodnak róla hogy le se kelljen koptatniuk...
2011. dec. 18. 23:19
 14/14 anonim válasza:
23:19 ez teljes mértékben így van, de ezt csak azok értik meg akik voltak hasonló helyzetben..
2011. dec. 18. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!