Elmennél egy évre félig európai származású családhoz Törökországba fiatal nőként? (au pairként)
Oda nem.
Én is voltam au pair, ügynökség meg minden nélkül, úgyhogy nem vagyok egy félős ember, de nálam alapelv, hogy csak Európa, ahonnan 2 óra alatt itthon vagyok, ha van valami..
Én nem mennék Törökországba.
A család iszonyatosan kedvesnek, megbízhatónak tűnik, az anyukával többször beszéltünk telefonon és e-mailben naponta több levelet is váltunk, már nagyon várnak. Nekem eddig semmiféle fenntartásom nem volt, de ahogy közeledik az időpont mindenki ülteti a bogarat a fülembe, hogy ez egy teljesen más kultúra, lehetetlen beilleszkedni, európai, mellesleg "nem ronda" lányként eladnak 5 kecskéért, stb.
Annyit sorolták, hogy már lassan tényleg elhiszem hogy van ott félni valóm!
Kedves második! Köszönöm szépen a válaszodat, én úgy gondolom, hogy képes lennék beilleszkedni ebbe a kultúrába, életvitelbe annyira, amennyire feltétlenül szükséges! Abszolút igazad van, az számít hogy én mit akarok, bár sajnos már a bogárka ott zümmög a fülemben. Azt hiszem elmegyek 2 hónapra mindenképpen, aztán majd meglátjuk hogyan tovább! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!