Gimiben mért szólnak le azért, mert pl 3 mobilom van, stb?
"Gondolom nem vagy még felnőtt, nem kell családot eltartanod, szóval fogalmad sincs, hogy a felnőttek világában hogy is mennek a dolgok."
Teljesen mindegy akkor se jogosít fel senkit arra, hogy ugasson a másiknak, hogy mije van.
Inkább nézzen magára, hogy mekkora egy szerencsétlen aztán alkosson valamit.
A másikat megszólni meg a kifogásokat keresni a legkönnyebb.
Engem is rohadtul idegesít, hogy mikor szólok, h van munka, akkor nem jön, mert áhh így meg úgy, bezzeg mikor a fizetésből megveszem az xy-t, akkor ő az első aki vonyít.
De kb. te is ilyen ember lehetsz, ha annyira véded őket.
Hát akkor tévedésben vagy, nem szoktam másokat megszólni, eleve teljesen hidegen hagy, hogy másoknak mije van. A kérdezőt se szóltam le azért, mert 3 telefonja van, felőlem lehetne neki akár 30 is, nem ezen múlik, hogy milyen ember.
Én csak azon húztam fel magam egy kicsit, hogy te mások szüleit minősíted azért, mert nem keresnek sok pénzt, és nem tudnak mindent - sok esetben nem teljesen szükséges dolgokat - megvenni a gyerekeiknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!