A barátaim az egyik pillanatról a másikra megutáltak?
Sziasztok! Tegnap voltunk strandon és véletlenül benn felejtettem az öltözőben a pólóm, és elvitték.. Semmi baj nem volt ebből, de én nem hiszem el hogy ez miatt haragudtak meg rám a barátaim.. Mert ha igen akkor kb annyit tudok kinyögni hogy "hűűűűhaaa"
De semmi bántót nem csináltam velük..
Az egész ott kezdődik, hogy ma falunap van itt a falumban, és megbeszéltük hogy fél 9, 9-re jön a "barátnőm" de nem jött.. Okés, gondoltam majd jön később... Nem jött, felmentem hát egyedül a falu "közepébe" és láttam a másik barátnőm előtt a biciklijét.. Viszont eszükbe sem jut engem kihívni??
Itt van fél 3, és még nem is jöttek hozzám.. De együtt vannak, mert barátnőm biciklije ott van a másik barátnőmnél..
Nagyon rosszul esik, mert barátnőmmel még a strandon meg is beszéltük hogy mivel a strandon én hívtam meg pl: Jégkrémre, ma majd Ő hív meg engem... (Úgy érzem azért nem jön, mert csak kihasznált) de ezt nem hiszem el a 'legjobb barátnőmről'
De engem nem érdekel hogy meg hív vagy nem, kisebb gondom is nagyobb annál az 500 forintos jégrémnél..
Engem az zavar hogy tegnap még tök jól elvoltunk, nevettünk, ittunk, ettünk, fürödtünk.. Ma meg már úgy csinálnak mintha nem is ismernének.. Szerintem valamiért megutáltak..
Vagy mert
1: Ellopták a pólóm
2:Mikor mondta hogy vegyek neki kaját, akkor csipszet vettem neki (láttam rajta, hogy furcsálta)
3: Csak nem látnak szívesen, de azért még kihasznált
Semmi baj nem volt.. Legutolján mikor jöttünk haza, még kimentek ketten a WC-re, onnantól kezdve hozzám sem szóltak szinte.. Ma meg még csak ki sem hívnak..
melyik lehet a 3. ok közül a probléma?
Én odamennék hozzájuk, és megkérdezném, mégis mi bajotok? Miért nem szóltatok nekem, hogy itt vagytok, amikor megbeszéltük, hogy jöttök?
Ha normális válasz létezik, akkor azt kapod, ha nem, akkor ints búcsút nekik. Rossz felesleges harmadiknak lenni, keress olyan barátokat, akik azok is...szívből, őszintén.
Beszéld meg velük nyíltan. Akkor eldől majd hogy reagálnak: barátnők-e vagy haszonlesők. Aztán vagy változni fognak kicsit, átgondolva a dolgokat, vagy koptasd le őket.
Lesznek új barátnőid :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!