Hogyan álljak bosszút az osztálytársaimon akik nem fogadtak be?
Figyelt kérdés
Lehetőleg úgy h ne tudják h én voltam vagy ha igen ne tudjanak tenni ellene.Mondjuk diákigazgatóválasztáson?Mert az lesz jövőre!Ráadásul még akit választottunk diákigazgatónak az is külön szemét volt velem.Ötleteket kérek!De ne olyanokat h próbaljak beilleszkedni mert ettől én büszkébb vagyok meg legyek szuper mondjuk tanulásban mert ehhez meg hülye vagyok!2011. júl. 9. 13:40
11/25 anonim válasza:
Hát lány vagy mi... Így nehezen tudok segíteni... Ha fiú lennél ajánlottam volna a kondizást...
12/25 anonim válasza:
Figyelj, gondolkodtál már rajta hogyha többen utálnak mint ahányan szeretnek veled van a hiba és nem mindenki mással?
13/25 A kérdező kommentje:
Csak hát elég menőnek meg nagyarcnak számít és esélyes h ő nyeri meg sajnos!Egyébként esélyem sincs olyan bosszúra ami nem derül ki max én sem rá szavazokntán az nem derül ki de az egy szavazat úgyhogy azzal sokra megyek....De jobban meg nem éri meg mert lényegében magam szivatom meg.
2011. júl. 9. 14:28
14/25 anonim válasza:
14:27, ez elgondolkodtató, de pl. Ha valakit kiközösítenek pl. testi fogyatkos lehet akármilyen jó ember... Nem lesz változás attól.
15/25 A kérdező kommentje:
Persze mert biztos bennem van a hiba ha néhány hangadó liba annak idején kiszemelt szivattak és hiába tart egyébként rendesnek az osztály nagy része de én ülök mindig egyedül meg én vagyok a ciki mert kiközösített vagyok és azért vagyok az mert mindig egyedül vagyok!
2011. júl. 9. 14:33
16/25 anonim válasza:
Egy a megoldás: Találj haverokat, barátokat. Évfolyamtársakkal milyen a kapcsolat?
Itt a hiba: "mert mindig egyedül vagyok!"
17/25 A kérdező kommentje:
nincs testi fogyatékosságom állítólag még csúnya sem vagyok de hogy higyjem el most tényleg azért csak ciki velem lógni mert néhány partarc közkedvelt csaj szivatott és ők meg népszerűek!?
2011. júl. 9. 14:36
18/25 A kérdező kommentje:
Igen csak azok a lányok népszerűek a suliban is(partiarcok,jó hangjuk vantöbbször felléptek már a suli elött énekléssel) és elment a hírem.
2011. júl. 9. 14:41
19/25 anonim válasza:
Benned nem "tartás" van, hanem keserűség és indulatok..
20/25 A kérdező kommentje:
van benne valami de tartás is van!
2011. júl. 9. 14:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!