Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Én vagyok a suli lúzere (mert...

Én vagyok a suli lúzere (mert az osztály kiközösít) és már elegem van mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nagyon elegem van már!De nem fogok nyitni olyanok felé akik kiközösítettek (akkor már hamarabb megdöglök azt nem bírná a gyomrom nem vagyok s.eggnyaló és nem érek kevesebbet mint ők engem nem lehet így megalázni büntetlenül) mikor maximálisan kedves voltam hülyeségek miatt mint pl:Zsíros haj nem tehettem róla.Meg kislányosaaban öltözködtem még.Ez így már négy éve sulin kívül sincsenek barátaim mert nem igazán tudtam megtartani őket mert mélypontra kerültem és engem csak olyasmi lány fogadna el barátnőnek aki hasonló mint én!De már tényleg nem bírom honnan szerezzek barátokat vagy hogy tegyem ideiglenesen túl magam ezen amíg nem kerülök el innen az kb két év még mert hatosztályosba mentem továbbtanulás útján már ha sikerül de érzem addig nem bírom ki.17/l Ja és hogyan álljak bosszút esetleg rajtuk?
2011. júl. 9. 01:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

mi történt azóta?

amúgy amit az első válaszoló írt,hogy mindennap moss hajat....remélem nem mosol hajat mindennap,attól csak tönkremenne

inkább kérdezd meg pl a fodrászodat,hogy mit ajánl a zsíros hajra:)

2012. jan. 7. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!