Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mik azok a középiskolai elsős...

Mik azok a középiskolai elsős szivatások? Mi van akkor, ha egyszerűen nem csinálom meg?

Figyelt kérdés
14/L
2011. júl. 7. 18:13
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
93%

Jaj, ne parázd már túl...

Nem nagy szám. Nekünk 4 napig beöltözve kellett lennünk. ( Spongyabob, úszószemüveg/úszósapka, otthonka/gumicsizma).

Borotváltattak lufit, énekeltettek úgy, hogy be volt dugva a fülünk, csempét számoltattak, tablót számoltattak.

Iskolája válogatja. Nekünk szervezetten ment az egész, tanárok vezették le. Utána esküt tettünk, és a suli teljes értékű tagjává nyilvánítottak bennünket.

Ha meg nem csinálod meg, akkor egy jó buliból maradsz ki. Nem úgy lesz, hogy jönnek a felsősök, aztán a lehető legkínosabb helyzetbe hoznak titeket, hogy röhögjenek. Jó, röhögni fognak, de ti magatokon is. Másnap már a kutya sem emlékszik rá...

Ne így állj hozzá, hogy " de én nem csinálom meg, mert engem nem szivathatnak meg" és durrmurr...

16/l

2011. júl. 7. 18:41
 12/22 anonim ***** válasza:
Nem szivatásként, hanem buliként kell felfogni: szórakoztok egyet az évfolyamtársakkal, megismeritek egymást, azt kész, annyira úgysem lesz durva - persze, vannak kivételek, de, ha egy kis lisztből fehér csokievés alma átadása szájjal (vagy vadászása vízben), hagyma és karaoke - na meg, némi vicces öltözet - annyira megerőltető... Egyetemen sokkal durvábbak vannak, amiket megérzel másnap. Meséljek?
2011. júl. 7. 18:55
 13/22 anonim ***** válasza:

Ne izgulj, nem nagy szám! Poén. De amúgy én sem csináltam mindent, hanem kis csapatokba rendeződtünk és próbáltuk átverni a többieket. "Mi nem is vagyunk kilencedikesek!" :Đ Meg "áá nem ismersz meg? Én vagyok Ancsi a 10/b-ől ő itt a haverom, Kati." Vagy csak pókerarccal beálltunk más osztályokhoz.

Vicces volt, csak hát amikor rájöttek, hogy átbasztuk őket, még jobban megszívattak. De megérte! A lényeg, hogy állj hozzá pozitívan. Hidd el, később röhögve fogsz visszaemlékezni rá. Kár lenne kihagynod!

2011. júl. 7. 19:08
 14/22 A kérdező kommentje:
Csempeszámolás még oké, de olyan , hogy a plázában pizsamában járkálni, tuti nem csinálnék meg..
2011. júl. 7. 20:15
 15/22 Bretso ***** válasza:
A legrosszabb ami történhet, hogy az osztálytársaid kényes, hisztis p*csának néznek, és pár hónapig úgy is állnak hozzád. Az is elképzelhető persze, hogy 4 évig szívatni fognak, ha valóban kényes, hisztis p*csa vagy. Az avatás egy poén, normális helyen semmi olyat nem várnak el, amit egy normális gondolkodású ember ne tehetne meg, ezzel is képet alkotsz magadról egy ismeretlen közösségben, érdemes is úgy hozzáállni.
2011. júl. 7. 21:29
 16/22 anonim ***** válasza:
52%

Istenem, miért kell ezt annyira felfújni? Semmi különös nem lesz! Nálunk az avató előtt volt szecskáztatás is szünetekben, de semmi durva. Pl. csempeszámolás, padra kellett felfeküdni és úgy csinálni, mintha úsznál, a táblára felrajzoltak egy gyertyás, azt kellett "elfújtni"/macskát és azt kellett "elzavarni", srácnak brümmögve kellett végigszaladnia a folyosón, a másiknak meg közvetíteni kellett, mint a rallykon. A "legdurvább" az volt, hogy kockával dobtunk és minden számhoz tartozott egy testrész (semmi durva, csak pl. kézfej, váll)és amelyiket kidobtad, oda írtak rád filccel egy nagy SZ betűt (megjelöltek, hogy szecska).

Avatón meg elő kellett adnunk egy előre meghatározott témában. A mi évünkben a mozi volt a tematika, minden osztály kapott valami filmet (volt Magyar vándor, rajzfilmek, nekünk a Dirty Dancing jutott XD) és arról kellett egy pár perces műsort nyomni. Meg esküt kellett tenni, amit a felsőbb évesek írtak meg, fél térden állva a tanárok előtt. Nagyon nagy poén volt.

Szvsz, ne problémázz ezen, nem te leszel úgysem az egyetlen, akinek hülyét kell csinálnia magából. Ha benne vagy, senki nem fog emlékezni rá, de ha hisztizel, akkor arra igen.

19/L

2011. júl. 8. 00:41
 17/22 anonim ***** válasza:
52%
Velünk mindezt 10 évesen csinálták (8 éves gimnázium), úgyhogy te is ki fogod bírni 14 évesen. Nyaltunk lufit, egymás után 30-an ugyanabból a lisztes tálból szedegettük szájjal a cukorkát és még az arcunkat is alaposan lekenték mézzel, mégse halt bele egyikünk se. Te se fogsz, nem kell előre rettegni, buli az egész, de ha nem jelensz meg aznap, vagy nem csinálod amit mondanak, rosszabbra is számíthatsz a későbbiekben...
2011. júl. 12. 09:51
 18/22 A kérdező kommentje:

Komolyan nem hiszem , hogy árthatnak, nem félek.

Nyalni, falni, undorítóskodni biztos nem fogok.

Normális feladatok jöhetnek.

2011. júl. 13. 11:48
 19/22 anonim ***** válasza:
melyik ez a suli, ahová ősztől járni fogsz?
2011. júl. 13. 13:16
 20/22 A kérdező kommentje:

Egy Debreceni gimi,de miért.

Amúgy én nem az elsős avatóra gondolok, hanem amit a diákok a tanárok tudta nélkül csinálnak.

2011. júl. 15. 12:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!