Mik azok a középiskolai elsős szivatások? Mi van akkor, ha egyszerűen nem csinálom meg?
Jaj, ne parázd már túl...
Nem nagy szám. Nekünk 4 napig beöltözve kellett lennünk. ( Spongyabob, úszószemüveg/úszósapka, otthonka/gumicsizma).
Borotváltattak lufit, énekeltettek úgy, hogy be volt dugva a fülünk, csempét számoltattak, tablót számoltattak.
Iskolája válogatja. Nekünk szervezetten ment az egész, tanárok vezették le. Utána esküt tettünk, és a suli teljes értékű tagjává nyilvánítottak bennünket.
Ha meg nem csinálod meg, akkor egy jó buliból maradsz ki. Nem úgy lesz, hogy jönnek a felsősök, aztán a lehető legkínosabb helyzetbe hoznak titeket, hogy röhögjenek. Jó, röhögni fognak, de ti magatokon is. Másnap már a kutya sem emlékszik rá...
Ne így állj hozzá, hogy " de én nem csinálom meg, mert engem nem szivathatnak meg" és durrmurr...
16/l
Ne izgulj, nem nagy szám! Poén. De amúgy én sem csináltam mindent, hanem kis csapatokba rendeződtünk és próbáltuk átverni a többieket. "Mi nem is vagyunk kilencedikesek!" :Đ Meg "áá nem ismersz meg? Én vagyok Ancsi a 10/b-ől ő itt a haverom, Kati." Vagy csak pókerarccal beálltunk más osztályokhoz.
Vicces volt, csak hát amikor rájöttek, hogy átbasztuk őket, még jobban megszívattak. De megérte! A lényeg, hogy állj hozzá pozitívan. Hidd el, később röhögve fogsz visszaemlékezni rá. Kár lenne kihagynod!
Istenem, miért kell ezt annyira felfújni? Semmi különös nem lesz! Nálunk az avató előtt volt szecskáztatás is szünetekben, de semmi durva. Pl. csempeszámolás, padra kellett felfeküdni és úgy csinálni, mintha úsznál, a táblára felrajzoltak egy gyertyás, azt kellett "elfújtni"/macskát és azt kellett "elzavarni", srácnak brümmögve kellett végigszaladnia a folyosón, a másiknak meg közvetíteni kellett, mint a rallykon. A "legdurvább" az volt, hogy kockával dobtunk és minden számhoz tartozott egy testrész (semmi durva, csak pl. kézfej, váll)és amelyiket kidobtad, oda írtak rád filccel egy nagy SZ betűt (megjelöltek, hogy szecska).
Avatón meg elő kellett adnunk egy előre meghatározott témában. A mi évünkben a mozi volt a tematika, minden osztály kapott valami filmet (volt Magyar vándor, rajzfilmek, nekünk a Dirty Dancing jutott XD) és arról kellett egy pár perces műsort nyomni. Meg esküt kellett tenni, amit a felsőbb évesek írtak meg, fél térden állva a tanárok előtt. Nagyon nagy poén volt.
Szvsz, ne problémázz ezen, nem te leszel úgysem az egyetlen, akinek hülyét kell csinálnia magából. Ha benne vagy, senki nem fog emlékezni rá, de ha hisztizel, akkor arra igen.
19/L
Komolyan nem hiszem , hogy árthatnak, nem félek.
Nyalni, falni, undorítóskodni biztos nem fogok.
Normális feladatok jöhetnek.
Egy Debreceni gimi,de miért.
Amúgy én nem az elsős avatóra gondolok, hanem amit a diákok a tanárok tudta nélkül csinálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!