Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért közösítenek ki valakit...

Miért közösítenek ki valakit a középiskolában?

Figyelt kérdés
2009. márc. 28. 23:40
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
00.50es hozzászóló:ennyire számít a testtartás a kiközösítés szempontjából?
2009. márc. 30. 09:20
 12/13 anonim ***** válasza:
Nos, én teljesen azthittem, hogy kiközösítés középiskolában már nem fordul elő..lehet nekem van ilyen szerencsém hogy nem ilyen gyerekes iskolatársaim vannak, vagy ott alacsony a szinvonal..tényleg nemtudom:S De valszeg egyéniség az illető, nagyon különcködik, vagy nagyon durva, nemhiszem hogy egy szemüveg vagy egy rossz testtartás miatt....könyörgöm ilyen problémám nekem az oviban volt!!
2009. máj. 17. 15:36
 13/13 anonim ***** válasza:
79%
Engem azért közösítenek ki, mert nem 2-3-as tanuló vagyok, hanem ötös. Meg hogy szemüvegem van. És nem tartozok az "alfahímek" csoportjába. Ez volt 5-ik osztályban. Pár nap, és jön a 6. osztály. Bele sem merek gondolni, hogy mik lesznek ott. Már feltörekvőben van az "SMS-nyelv". De hetedikben jön a megváltás, és egy új, elit helyre kerülök (remélem).
2009. aug. 20. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!