Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért közösítenek ki valakit...

Miért közösítenek ki valakit a középiskolában?

Figyelt kérdés
2009. márc. 28. 23:40
1 2
 1/13 anonim válasza:
73%
Általában azért, mert EGYÉNISÉG... és nem áll be a sorba.
2009. márc. 28. 23:50
 2/13 anonim ***** válasza:
92%
Vagy mert nagyon félénk/kövér/szemüveges/semmilyen.
2009. márc. 29. 00:04
 3/13 anonim válasza:
90%
Ennek több oka lehet. Az előző válaszoló már leírt pár igaz dolgot. Lehetséges, hogy visszahúzódó vagy zárkózott egyéniség, esetleg a testtartása miatt vagy hogy látják rajta hogy könnyen kikezdhető. De szerintem egy normál osztályban, ami nagyon ritka de van, ott nem közösítenek ki valakit, azért mert pl. szemüveges vagy zárkózott.
2009. márc. 29. 00:50
 4/13 anonim ***** válasza:
86%
Nálunk nagyon sok szemüveges, rossz tartású gyerek van, és ezért még senkit sem közösítettünk ki, főleg mert tök jófejek. De ha valaki nagyképű, vagy iszonyatosan looser, de pl. otthon msn előtt keménylegény, akkor szerintem ez egy teljesen normális dolog. Én azt tapasztaltam, hogy általában nem ok nélkül közösítenek ki valakit.
2009. márc. 29. 11:05
 5/13 anonim ***** válasza:
81%
mert nem olyan mint a többiek és nem követi a birkanyájat... általában különcnek,csodabogárnak,elvontnak titulálják az ilyen embert, pedig ha megismerkednének vele és megpróbálnának barátkozni, rájönnének, hogy egy különleges,izgalmas egyéniségről van szó, aki később épp ebből fogja majd meríteni a sikereit
2009. márc. 29. 11:07
 6/13 anonim ***** válasza:
92%
Engem az első osztályom(alsóban) imádott és ott senkit sem közösítettünk ki. Aztán jött a gimi és nem tetszettem az osztály fők.rvájának ezért rámúszította a \'csatlósait\'...Annyira kikészítettek hogy megkíséreltem az öngyilkosságot(pedig azelőtt abszolút nem voltam hajlamos ilyesmire). De ha megkérdeznénk őket mért csinálták nem tudnának rá válaszolni, ez szinte biztos...Mióta új suliba járok egy barátnőmmel aki nem ment el onnan tartom a kapcsolatot és azt mondta most mást b@sztatnak, azért mert kövér..De könyörgöm, ha tükörbe néznének láthatnák hogy még az a duci lány is 3x szebb náluk! De nekik mindig kell valaki akit kikészíthetnek...Nem kell ok, csak csinálják. Szánalmas...
2009. márc. 29. 11:11
 7/13 A kérdező kommentje:
11.05ös hozzászoló:mit jelent az iszonyatos looser,és miért kell kiközösíteni?
2009. márc. 29. 13:48
 8/13 A kérdező kommentje:
11.11es hozzászoló:vagyis szórakozásból csinálják?(vagy megfeleljenek az úgynevezett alfahímnek ill alfanősténynek) egy kissebb közöségen(pl.osztály)belül?
2009. márc. 29. 13:53
 9/13 A kérdező kommentje:
0.50es hozzászóló:mit jelent az,hogy könyen kikezdhető?
2009. márc. 29. 14:04
 10/13 anonim ***** válasza:
11.11-es vagyok és igen azért csinálják hogy megfeleljenek (esetemben) az alfanősténynek..Meg azért is mert igen, anélkül hogy egoista lennék mondhatom hogy egyéniség voltam. Nem úgy öltöztem ahogy ott menő volt, nem olyan zenéket hallgattam amit ők is és sokat olvastam, ilyen művészlélek voltam/vagyok amit ők nem értettek meg.
2009. márc. 29. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!