Becsület, hűség, vitézség. Van-e még?
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:49
Szívemből szóltál!
Ha a helyzet úgy kívánja van. Ha nem akkor nincs!
Elvek szerint csak az tud élni akinek senki sincs magán kívül. Majd mikor családja lesz, gyermekei lesznek és ő tőle fognak részben függeni többen is akkor majd elgondolkozik azon, hogy van -e értelme ilyen elvek szerint élnie. Illetve nem is az értelmén, hanem a lehetségességén..
A franc fog becsületesen pénzt keresni, ha kis stiklikkel duplázhatja vagy még jobban megnövelheti a jövedelmét és ezáltal az egész családjának jobb lesz. A hűség pedig számomra értelmezhetetlen jelző. A páromban bízni kell, a gyermekemet szeretni kell, a munkahelyemhez viszont nem kell hűnek lennem illetve a munkatársaimhoz sem. A hűség szerintem gyakran a változástól való félelem. Na mind1
A vitézség pedig szintén nyomort szül. Nem fogok vitézkedni és ezzel kockára tenni az állásom, az életem, stb.-m. Vagyis csakis a családomért vagyok hajlandó efféle áldozat meghozatalára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!