Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért van az hogy ezen az...

Miért van az hogy ezen az oldalon az emberek nagy része bunkó?

Figyelt kérdés
pl.: feltesznek egy teljesen átlagos kérdést és ilyeneket írnak rá hogy b*romarcú, h*lyegyerek stb..
2011. júl. 1. 18:20
 1/10 anonim ***** válasza:
82%
Mert a moderátorok nem szürik ki az "alját".
2011. júl. 1. 18:29
 2/10 anonim ***** válasza:
81%

nem hinném,hogy a nagyrészük bunkó lenne.

vannak bunkók ez tény.azért mert vannak bunkó emberek.ennyi.

2011. júl. 1. 18:30
 3/10 anonim ***** válasza:
91%

-Miért van az, hogy a kérdezők egy része a Google helyett használja az oldalt?

-Miért van az, hogy a kérdezők egy része nem megoldást keres a problémájára, hanem csak együttérzést vár a válaszolóktól?

-Miért van az, hogy a kérdezők egy része nem tiszteli meg a leendő válaszolókat azzal, hogy érthetően leírva teszi fel a kérdését?

2011. júl. 1. 18:30
 4/10 anonim ***** válasza:
58%
Megint egy felesleges kérdést tettél fel, te b*romarcú h*lyegyerek.
2011. júl. 1. 18:51
 5/10 anonim ***** válasza:

mert amikor ilyen kérdéseket feltesznek, az emberben felmegy a pumpa

http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__egyeb-kerdesek__19..

bár itt bunkózó válaszok nem születtek

2011. júl. 1. 18:53
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Aki a mindennapokban bunkó, az itt is az. Csak az a helyzet, hogy ezekhez még azok is csatlakoznak, akik a mindennapjaikat "képmutatóan" élik, akik szemtől-szembe nem merik megmondani a véleményüket, azok itt triplázva kiadják magukból ezt a hajlamukat.

Márpedig azt hiszem, abban egyet értünk, hogy sajnos nagyon sok képmutató ember van.:(

2011. júl. 1. 18:54
 7/10 anonim ***** válasza:
Mindenhol van bunko ember, a masik meg az, hogy en rengeteg kerdest tettem fel tobb temakorben es megsem kaptam soha ilyen valaszokat. Nemcsak hulye valasz van, hanem hulye kerdes is. Mi volt a kerdesed? Mert ha olyan, hogy a rak jegyu ferfihez illik-e vizonto, akkor nem csodalom, hogy ilyen valaszt kaptal...bar en ilyenre nem irok be, de nekem is hasonlo valasz fut at az agyamon, mikor hasonlo kerdeseket latok, mert nem tudom elhinni, hogy valaki ilyen egyszeru legyen.
2011. júl. 1. 20:04
 8/10 anonim ***** válasza:
Közöd b*zdmeg?
2011. júl. 1. 20:44
 9/10 A kérdező kommentje:
az a helyzet hogy a kommentek többsége igaz.. (nem a gyökér válaszokra gondolok -.- ) de szerintem egyátalán nem volt hülyeség a kérdésem xD
2011. júl. 1. 22:10
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de én is ezt tapasztalom. Nagyon sok a bunkó, aki csak idiótázni, f*szolni tud, de normális választ, pláne normális hangnemben nem.
2011. júl. 22. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!