Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tegyek az egyik legjobb...

Mit tegyek az egyik legjobb barátom játék függő!?

Figyelt kérdés
15 éves lány ráadásul és napi 6-8 órát a gép a előtt ül és játszik ami még a mai világba ,,normálisnak" is betudható lenne DE ott él teljesen alig van élete az élő világba pár hónap alatt majdnem 1 egészet romlott a suliba az átlaga (most például 48 órát fenn maradt alvás nélkül és este-hajnalba játszott) illetve ha azt mondom az ott megismert haverjaira hogy hülyék akkor velem kezd el ordítozni....Hogy szoktassam le ?
2011. jún. 30. 21:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Először is, nem vagy se az anyja se az apja, hogy TE leszoktathasd bármiről is. Ha neki ez okoz örömet, úgyse tudsz mit tenni, vagy elfogadod, hogy egyszer talán kinövi, mert azért a 15 éves még nagyon gyerek, sok minden változhat akár egy év alatt is, vagy pedig nem barátkozol vele. De TE nem szoktathatod le semmiről, nincs hozzá semmilyen jogod, csupán esetleg az a "Jó szándék", amit te annak hiszel. Én rengeteget játszok és játszottam a gépen, de ettől még lett férjem, most tervezzük a gyereket és a napfénnyel is szoktam közvetlen kapcsolatba kerülni, és barátaim is vannak, akikkel eljárok bulizni, mozizni, színházba. Egyiküknek se fordult meg a fejében, hogy rám szóljanak hogy nem kéne ennyit játszani, mert nincs közük hozzá.
2011. júl. 1. 08:05
 12/12 anonim válasza:
ha eltudnátok képzelni mennyi 30-40fölöttit ismerek aki mmozik meg fps ezik és mindenkivel jól el lehet lenni. nemcsak a lakáson kivül lehet szórakozni. ráadásul az mmokkal játszók többsége NŐ.
2011. júl. 1. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!