Most Én gondolom rosszul vagy mi? (osztály találkozó)
Múlthéten ránk írt régi oszink,hogy illene már x év után összezörrennünk.
Sokaknak nem jó,van aki vissza se jelzett,azt se tudjuk hányan lennénk.Erre szombati nap késő este találkozzunk,mert ,,emberek nem vagyunk már gyerekek" címszóval.De azt se tudjuk ,hogy ki jön ki nem és este szombaton hova ül be x ember?
Az Én felfogásommal van gond?Vagy Ő nem érti meg,hogy így tervezetlenül ennek semmi értelme késő este?
Akkor szóljatok néhányan, hogy nektek korábban lenne jó. Ha nem megoldható, akkor nem mentek.
De ezen miért kell itt oldalakon keresztül agonizálni?
Feltettem egy kérdést,hogy Én gondolom -e rosszul vagy sem?
Mmint,hogy ez így nem az igazi.
Nem agonizálok csak ha kérdeznek válaszolok,és még mindig nem értem,hogy 20-25 emberből 3 ember miétr is osztálytalálkozó illetőleg,hogy ezt így suttában kell elintézni.
Válaszoltunk: te gondolod rosszul.
Van még kérdés?
majd akinek van gyerke, az meg szervez a strandra reggel 9-re s arra el tudnak menni mások is.
Most attól miért ne találkozhatna spontán öt ember, attól még akár havonta tarthattok teljes osztálytalálkozót étterembe, leszervezve, akár kezdheted is szervezni már ma mondjuk októberre, foglalj aszalt, írj leveleket, s kész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!