Mire figyeljek Olaszországban?
Megyek nyaralni Olaszba, és észrevételeket szeretnék kérni, hogy mire figyeljek... Nem igazán szeretem a tengeri herkenytűs, meg az ilyen számomra morbid ételeket (elnézést mindenkitől :) ), és azt szeretném kérni, mondjatok néhány olyan dolgot, amik tipikus ételek ott, és amikben ilyen van...
Aztán milyen szokások vannak, amik itt nem ugyanolyanok... például itthon csinálok valamit, és az vajon ugyanazt jelenti náluk is... (pl a v jelzés mutató és középső ujjal... lehet hogy ez ugyanaz, ez jutott eszembe..)
A tengerpart milyen? főleg a Caorle-i rész (van ott tenger ugye? :D), és a térségében...
Mik azok a dolgok , amik mások mint itt Magyarországon? Tudom, hogy az egész kultúra meg minden, de a legfőbbeket szeretném kérni... pl amikre nem terjednek ki a leírások, mikor megnézel egy országot...
Na, kacifántosan fogalmaztam, remélem értitek :)
Előre is köszi :)
köszönöm az eddigieket. várok még..
másodiknak! hú, az elég gáz :S nagyon sajnálom
fú, erre eddig nem is gondoltam, pedig logikus... :'D
köszi^^ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!