Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit írjak ki Facebook állapotnak?

Mit írjak ki Facebook állapotnak?

Figyelt kérdés
Mit írjak ki Facebook-ra állapotnak, hogy másoknak is jót gondoljanak róla? Ti miket szoktatok írni? Előre is köszönöm a válaszokat.
2011. jún. 27. 19:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én semmit nem szoktam kiírni, így normálisnak tűnök és senki nem néz hülyének. :))
2011. jún. 27. 19:14
 2/7 anonim ***** válasza:

"Egyedülálló"

Ha ezt "ciki"-nek érzed, akkor azt is írhatod, hogy "bonyolult".

2011. jún. 27. 19:17
 3/7 anonim ***** válasza:
én nem szoktam semmit kiírni. mások ilyenek h: ge*cisz@r, újhaj, ribancku*rva.... hát őket nem nézik hülyének csak mert népszerűek. és rohadt idegesitő hogy fél percenként ezt olvasom alatta meg hogy "írj privit drágám" (cicám vagy vmi ilyesmi) van aki meg kiírja: "esik az eső" .... mintha más nem venné észre ...
2011. jún. 27. 19:19
 4/7 anonim ***** válasza:

Valamilyen idézetet ami passzol hozzád, azt lehet, de ne napi 5 öt...

Elég heti 1 -2, szó szerint egy vagy kettő.

Vagy vicces képes postolj. vagy zenét

De tényleg ne vidd tulzásba

2011. jún. 27. 19:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Én idézeteket szoktam,reggel általában h jóreggelt mindenkinek,este(éjjel) pedig h jóéjt..meg éppen amit..: )
2011. jún. 27. 19:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen,az annyira tipikus,h kiírja 1 csaj h: R!banc k.urva,esküszöm metéplek stbstb..és akkor: Mivan cicáám? Űzi?
2011. jún. 27. 19:24
 7/7 anonim ***** válasza:
mért kéne kiirnod bármit is?annak tűnj ami vagy, azt ird ki amit gondolsz, amugymeg nem más véleményétől kellene fügni, aki a barátod az azért a barátod ami vagy(általában :P)és hogyha másnak ismer akkor lehet hogy nem is a barátod
2011. jún. 27. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!