Mit gondoltok a mai fiatalokról?
Akkor is pedomaci. Kész, vita lezárva. :D
Ha annyira szeretnéd akkor visszavonom a támogatásom és lehetek az ellenséged:D
Nem ítélem el őket, az ő dolguk, majd rájönnek, hogyha az alkohol tönkreteszi a májukat, a dohány meg a tüdejüket, a tanulatlanság meg az életüket, hogy rosszul csinálták.
Srác létemre nekem nem jönnek be azok a lányok, akik minden héten hülyére isszák magukat, és dohányszagúak, no meg kőhülyék, és nem látszik gyakorlatilag az arcuk a sok sminktől. A természetesség híve vagyok.
Én magam jól tanulok, nem drogozok, nem dohányzom, koncertre szoktam járni kéthavonta nagyjából, pár haverral, de hülyére biztos nem isszuk magunkat (félévente maximum egyszer megiszok egy sört).
Fiú létemre nem szeretném alkalmi kapcsolatban elveszteni a szüzességemet, de a házasságig se várnék, hanem majd egy-két év múlva, ha lesz barátnőm. Nagyjából az arany középút. Még nem érzem úgy, hogy készen állnék a szexre, bár úgy érzem, hogy tudom a fontos dolgokat. Szerintem nem gáz óvszert használni, az elejétől a végéig, és remélem, hogy nekem majd nem lesz szükségem "terhes-e a barátnőm" típusú kérdések feltevésére.
Nem vagyok egy szent, se túl komoly, se stréber (egyik se akarok lenni, mert egyik se jó tulajdonság), de nagyjából hasonló gondolkodásnak kellene normálisnak lennie, mint amit én, és a baráti köröm képviselünk.
15/F
Előző vagyok, a témával kapcsolatban írtak egy tökéletes dalt is:
Én így látom a kortársaimat: egyesek céltalanok, nem gondolkodnak, felelőtlenek, mindenük a külsőség, "majd lesz v.mi" alapon élnek bele a világba.
Mások nagyjából tudják, mivel akarnak foglalkozni, van elképzelésük a következő néhány évről, járnak kikapcsolódni, de készülnek a vizsgáikra is, hellyel-közzel rendszeresen bejárnak.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!