Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy segítsek magamon?

Hogy segítsek magamon?

Figyelt kérdés
13 éves fiú vagyok,és az osztály szégyene,céltáblája.Az osztály nagy része megunta,hogy engem szégyenítsen meg,de 3-an nem...A legnagyobb problémám,hogy ez a három köpköd,üt,hazudik rólam,csúfolnak (10 percet nem bírnak ki nélküle).Tiszta 1-gyes(szlovákiai)bizonyítványomhoz pedig nem pászol hogy letekerjek nekik kettőt,na meg nagy az erőkülönbség(próbálkoztam,tapasztalat).A tanárok tehetetlenek.Tanácsért könyörgök!
2011. jún. 24. 13:17
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
lEGYÉL közömbös, de nagyon.. Ha látják, h zavar Téged, ha bántanak, jobban csinálják.. Legyél olyan, mintha nem is Rólad lenne szó.. Mobiolzz, olvass újságot, de ne figyelj rájuk. Ha vmelyik mégis szimpi, azzal beszélj és legyél kedves.. Sok sikert.. (amúgy én is hasonló cipőben jártam, de középsuli végefelé összecsizolódott az osztály és sok emberrel tartom is a kapcsolatot.. )
2011. jún. 24. 14:07
 2/8 anonim válasza:
100%
Ne figyelj rájuk :)
2011. jún. 24. 14:08
 3/8 anonim ***** válasza:

Akik csúfolnak, azok magyarok, szlovákok, cigányok szóval milyen nemzetiségűek ?

Próbáltál valamilyen küzdősportot tanulni ?

Van-e valamely okuk hogy csúfolódjanak Veled a leírtakon kívül ? Tudom, hogy vannak olyanok, akik ok nélkül is megteszik...

A tiszta egyes az az itteni csupa ötöst jelenti ?

2011. jún. 24. 14:08
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Pattanjanak le rólad a sértések, egyszerűen ne vedd magadra őket. Ne adj okot, hogy beléd köthessenek, egyszerűen ne törődj velük. Ez a legjobb, amit tehetsz, de a korod alapján már nem kell sokáig kibírnod őket.
2011. jún. 24. 14:19
 5/8 anonim ***** válasza:
52%

Ba*szd szájba őket viperával, vagy fújj a szemükbe könnygázzal.

Amúgy komolyan, azt tudom javasolni, hogy kezdj el lányokkal barátkozni...hidd el, a fiúk barátsága, és a lányok barátsága összehasonlíthatatlan. Ha megfogadod a tanácsomat, hamarosan megtapasztalod...

2011. jún. 24. 14:42
 6/8 A kérdező kommentje:
lánybarátaim vannak...és tényleg nagy a különbség :)
2011. jún. 27. 10:43
 7/8 A kérdező kommentje:
ja,és még az érdekelne hogy a szülőkkel csak rontok vagy javítok a helyzeten?+ha odabaszok nekik meddig menjek?
2011. jún. 27. 10:52
 8/8 anonim válasza:

Először is próbálj meg nem törődni velük! egy idő után csak megunják, hogy nem figyelsz rájuk..

ha jó tanuló vagy meg jóba vagy a lányokkal lehet, hogy arra féltékenyek, de eszedbe ne jusson emiatt nem tanulni, mert nem az a menő!!

A szülőkkel komolyan beszélni lehet, hogy jó ötlet! Menj el a saját szüleiddel, és kérdd meg őket hogy beszéljenek a gyerekeikkel! Több lehetőség van:

1. vagy nem fogja őket érdekelni

2. vagy érdekli őket és szólnak a fiúknak, de azok meg következő nap még jobban kitolnak veled..

3. vagy beszélnek a gyerekeikkel és azok lassan észhez térnek..

Amúgy meg talán próbálj még velük beszélni, hogy mi a bajuk veled vagy nem tudom!

Sok sikert és kitartást!!!

2011. jún. 27. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!