Sanyeszd kérdése:
Milyen módszerrel tudom rávenni a lányismerőseimet, hogy köszönjenek nekem puszival?
Figyelt kérdés
20 éves fiú vagyok és a lányismerőseimnél a puszival köszönés nem megy mindig automatikusan. a vége mindig az szokott lenni, hogy kicsit izgulva megkérdezem, hogy akar-e és sokszor nem leges választ kapok. arcommal nincs probléma, így a módszerrel van probléma valószínűleg.2011. jún. 22. 22:57
1/9 anonim válasza:
Aki közelebb érez magához, megpuszil. Aki nem, őt miért akarod puszilgatni?
Egyébként, a lány természetén múlik, hogy mennyire puszilkodós.
2/9 anonim válasza:
Ne kérdezd, csak hajolj oda és adj neki puszit. Ez a kérdés elég bénán hangzik, az ember lánya nem érti, miért kérdezed meg.
3/9 anonim válasza:
en sem vagyok puszilkodos(16/l),de van 1-2 ismerosom aki igen..neha megpuszilom oket mert ok kezdemenyeznek de nagyon nehezemre esik..idegesito es felesleges szerintem ha ennyit pusziljuk egymast ok nelkul..en igy latom
4/9 anonim válasza:
Én meg pont igyekszem elkerülni a puszilkodást, mert televágják a pofám alapozóval, meg mindenféle csillámló sz4rokkal, a csajom meg állandóan csesztet miatta.
5/9 anonim válasza:
Kezdeményezz te, vagy poénkodva szólalj meg (Héé, én miért nem kapok puszit?). De ez a kérdezgetés elég gáz. A barátnődet is megkérdezed, hogy megcsókolhatod-e?
6/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat mindenkitől
2011. jún. 24. 21:45
7/9 A kérdező kommentje:
a 2. válaszadónak: azért kérdezem meg, meg, mert hátha nem akar adni és el akarom kerülni a kellemetlen szituációkat.
2011. jún. 24. 21:49
8/9 A kérdező kommentje:
5. válaszadónak: jó módszer, de ez a mondat csak akkor jó ha társaság van. amúgy sajnos nincs barátnőm. többek között ezért jelent nekem sokat a puszival köszönés. én nem is tudom azt a lányt barátomnak tekinteni, aki nem ad. ez egy alap dolog a fiú-lány barátságban szerintem.
2011. jún. 24. 21:55
9/9 anonim válasza:
Én pl kifejezetten utálom, ha egy fiú puszival akar köszönni! Akkor is utáltam, amikor nem volt barátom, és akkor meg pláne, amikor már van valakim.
Szerintem ne erőltesd a dolgot, ha vki hajol, te is adsz neki, ha nem, nem.
Én csak rokonoknak, rég nem látott barátoknak adok puszit, semmi több.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!