Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Aki mondjuk fent van iwiwen...

Aki mondjuk fent van iwiwen vagy facebookon és van kapcsolata az miért nem úgy állítja be hogy nincs?

Figyelt kérdés

Ez most lehet hogy hülye kérdés vagy hülyének néztek de nem értem hogy ha egyszer kapcsolatban van akkor miért nem azt állítja be.Sok olyat is láttam akinek fennt van a kutyája macskája és egy képet nem tesz fel a párjáról,most nem azt mondom hogy az egész családi naplót tegye fel :)de azért ha már barátnők anyu,apu,gyerekek fent vannak,akkor nem tudom hogy miért nem lehet a párunkról is!

Tudom nyilván olyanok is vannak akik megkérik hogy ne tegye fel őket!

Arról nem is beszélve hogy ennek láttán hogy nincs bejelölve hogy kapcsolatban és kép sincs fennt még zaklatóknak is kiteszi magát,jó úgy is de azért így szerintem sokan nem mernek írni egy olyannak!

2011. jún. 21. 11:59
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

fura, ha nincs rólad infó? hm, ez érdekes. én már elég régóta álnéven vagyok fenn a közösségi oldalakon, pont azért, mert nem szeretném, h mindenki az én fejemet bámulja, és tudjanak arcot társítani a névhez, vagy fordítva.

a rendes polgári nevemen nem találnak meg a neten, és ennek nagyon örülök, mivel elég ritka vezetéknevem van.

pont most kerestem rá magamra, és szerencsére semmi kompromittáló vagy túl bizalmas adat nincs fenn rólam :D

2011. jún. 22. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!