Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért van ez? Az ilyen etnikum...

Miért van ez? Az ilyen etnikumnál ez elfogadott?

Figyelt kérdés
Nekik csak jogaik vannak, a magyaroknak feléjük kötelezettségeik. Kötelesek vagyunk tűrni a köpködést, a verést, a sértegetést... Mert ha mi tesszük velük, az rasszizmus, büntetendő. Ha ők támadnak valakire, az önvédelem, mert az áldozat rasszista volt... Miért működik így a rendszer?
2011. jún. 19. 11:53
 1/4 anonim ***** válasza:
84%
én sem értem, a szúnyogokat, kullacsokat, bolhákat írtják, de ezt a parazita fajt miért nem? így is túl sok van belöllük, aki lepontoz, az hazaáruló
2011. jún. 19. 12:13
 2/4 A kérdező kommentje:
Nekem nem kell hogy kiírtsák, csak ha magyar közösségben vannak, akkor illeszkedjenek is be. Nehogy már 39 magyarnak kelljen egy cigányhoz alkalmazkodnia. Mert ma ez működik
2011. jún. 19. 12:18
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
első vagyok, a cigányok nem tudnak beilleszkedni, mi befogadtuk őket, számtalan esélyt adtunk nekik, ennek ellenére csak 5% tudott csak beilleszkedni, a többi csak segélyen él, hazudik, lop, csal és gyilkol, a leghumánosabb megoldás az lenne hogyha a cigányoktól elvennék a gyereküket, magyar szülőkhöz küldenék akiktől normális nevelést kap, a cigány szülőknek meg megtiltani hogy több gyereket csináljanak és el kell őket küldeni dolgozni, ne a mi pénzünkön élősködjenek
2011. jún. 19. 12:24
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
ezért kéne a jobbikra szavazni és nem az mszp-nek meg a fidesznek megadni a sokadik esélyt hogy mégjobban elrontsanak itt mindent, ők kihasznáják azt hogy sok cigány van, adják nekik a segélyt, cserébe meg rájuk szavaznak
2011. jún. 19. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!