Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hol tudok nézni egy 56 éves...

Hol tudok nézni egy 56 éves embernek munkát? Van vmi oldal, vagy bármi, ahol csak idősebb embereknek kínálnak munkát?

Figyelt kérdés

Gondoltam gépkocsivezetőre,árufeltöltőre,csomagoló,rakodó,stb-stb...

Köszi

2011. jún. 17. 12:22
 1/5 anonim ***** válasza:

Fontos,hogy mihez ért.

Beszél-e nyelveket(elfogadható szinten),ért-e a számítógépekhez(minimum szövegszerkesztés)...stb.

2011. jún. 17. 12:29
 2/5 A kérdező kommentje:

Egész életében gépkocsi vezető volt,belföldi áruszállítás,budapesti,stb,ezen kívül más munkája nem igazán volt.Még a csomagolásban jártas egy kicsit.

Nyelveket nem beszél,számítógéphez nem ért.

Tudom így nehéz,ezért kérdeztem h van e ilyen oldal,mert több mint fél éve nem talál munkát,és egyre lejjebb süllyed a család színvonala.

Sajnos a kora miatt is nehéz találni... :(

2011. jún. 17. 12:35
 3/5 napietus ***** válasza:

én apukám is 55 éves, tavaly váltott munkahelyet, kb. fél évig keresgélt, mire talált megfelelőt. workania.hu-n sok sofőri állás van, vagy megnézheted még a kozigallas.gov.hu-t, van, hogy keresnek portást, karbantartót, kertészt vagy ilyesmit kórházakba, iskolákba stb. itt lhet megye szerit is keresni.

sok sikert, és nagyon rendes vagy, hogy segítesz neki!

2011. jún. 17. 13:17
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha minden kötél szakad szalagmunkát találhatsz Neki. Ott azt vettem észre nem foglalkoznak a korral meg kinek hány gyereke van csak gyors és precíz legyen az egyén!
2011. jún. 17. 16:34
 5/5 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszi a választ.És azt,hogy normálisan válaszoltatok.

Persze,h próbálok neki segíteni,mert egyre jobban ránkszorulnak,és nekünk van két pici gyerek,férjem is most talált munkát három hónap után,szóval mi is nehezen vagyunk... És ha nem tudok segíteni,rossz érzés fog el.Mindennap keresgélek neki,de semmi... :(

Az ajánlott oldalakat megnézem,köszi :)

2011. jún. 17. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!