Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy képzelik azt a cigányok,...

Hogy képzelik azt a cigányok, hogy ők bármit megtehetnek, honnan jött ez? Mi játszódik le ilyenkor bennük?

Figyelt kérdés

Gondolok itt a lopásokra, óvónő megverésére.

Arra kérek mindenkit, hogy normálisan válaszoljanak, és főleg CIGÁNYOK válaszára vagyok kíváncsi.

2011. jún. 17. 12:14
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Engem itt főleg a lelki folyamata érdekel a dolognak.

Mint ahogy tudjuk, hogy az agresszív gyerekek azért lesznek azok, mert kevés figyelmet kapnak, így érdekel az, hogy mire gondolhat valaki, amikor ellop valamit.

(Ez a lopásos rész. Ha nem is vagy cigány, de loptál már, írd le, hogy miért!)

2011. jún. 18. 07:24
 12/18 anonim ***** válasza:
75%

Azért nem állnak ki magukért, mert akkor őket csukják le. A börtönben pedig egy magyarnak nem túl fényes a jövője... Remélem úgy lesz, mint eddig már párszor megtörtént: a magyar tűr, aztán jön egy szikra és odacsap keményen. Szerintem a magyarság még mindig tökös, csak még vár egy jelre.

Túl befogadó, türelmes és a jószívű nép vagyunk (még ha mostanság úgy tűnik, hogy mogorva népség vagyunk - de ez érthető). Lehet egyszer ez a jóság okozza majd a vesztünket. De mi legalább emberek maradtunk.

2011. jún. 18. 07:27
 13/18 anonim ***** válasza:
20%
Hát ebben igazad van. Erre most nem is gondoltam. De azért milyen jó, hogy még magadat sem tudod megvédeni anélkül, hogy ne kerülnél börtönbe. :S
2011. jún. 18. 07:47
 14/18 anonim ***** válasza:
Ezt javarészt a liberális jogvédőknek köszönhetjük, akik valójában hazug, képmutató csalók és sunyi bűnpártolók, semmi többek. Olyanok, mint egy kellemetlen fing egy múzeumban.
2014. júl. 9. 00:35
 15/18 ~Thuglife~ válasza:
Cigányok..Ez valami definíció? Népcsoport? Nem, ők kitaszított emberek. Szerintem Neked, kérdezőnek, személy szerint egy cigány sem ártott. Persze, elismerem, hogy vannak dolgok, amiket nem kéne, de abba belegondolsz, hogy ezt miért csinálják? Van jobb életre lehetőségük? Ki vagy Te, hogy bíráld az életet, amit élnek? Senki nem vagy. Tettél valamit is azért, hogy jó legyen? Nem, csak a netten pofázol. Egyébként meg akiket én ismerek, Roma származású embereket, köztük Jó magam is, dolgos, becsületes emberek, sőt, sokuk diplomata. És figyelj! Mi is "lenézzük" az olyan cigányokat, akik lopnak, rabolnak. De ők egy ilyen légkörbe születtek bele, nem tudták megtanulni, hogy mi a törvény, mi a tisztesség. Ők folyton menekülnek, mert nincs munkalehetőség számukra. Hátrány a bőrszín. Nagyon nehéz úgy munkát találni, ha rád néznek, és azt mondják: Kösz nem. De tudod mit? Te biztosan jobban tudod, mint Mi. Azért gratulálok, hogy a többség után mész. De, nézz meg egy Slam Poerty-t, "Színész Bob" néven, Ő egy olyan félig Roma származású ember, akinek Te soha nem fogod megütni az értelmi szintjét. További szépeket kívánok az előítélettel teli életedhez.
2014. aug. 7. 16:59
 16/18 anonim ***** válasza:

"Ők kitaszított emberek."

Mindjárt elsírom magam.

A cigányság jelenlegi helyzetéért maga a cigányság a legfőbb, az első számú hibás.

MINDENKI A MAGA SZERENCSÉJÉNEK A KOVÁCSA.

Számtalan esélyt kaptak már arra, hogy beilleszkedhessenek, asszimilálódhassanak. Rengeteg próbálkozás volt már integrációra. Eredmény? Iszonyat sok kidobott pénz - persze az adófizetők pénze -, abszolút semmi eredmény. Akkor lenne eredménye és egyáltalán értelme, ha ez nem tök egyoldalú lenne a részünkről, hanem ők is pozitív irányba változni, beilleszkedni, kulturáltan viselkedni akarnának, és nem csak mi akarnánk ezt velük kapcsolatban. De hát ez nekik eszük ágában sincs, ezek csak azt nézik, hogy a velük való jóindulattal hogy tudnak a lehető legpofátlanabbul visszaélni. Pozitív változás soha még csak nyomokban sem volt velük sehol. Ez már több évszázad óta így van, és ezután sem lesz másképp. És ez nemcsak a mi országunkban van így, az egész világon mindenütt súlyos problémát jelent a cigányság.

Nem a bőrszínük és az etnikumuk miatt nem szeretik őket az emberek, hanem az elborzasztó, gigantikus primitívségük, a mélyigénytelenségük, az undorító, senkit és semmit nem tisztelő bűnöző életmódjuk, az agresszív, sunyi, gonosz természetük miatt.

És mivel kb. a 97 °% -uk ilyen, hát mi csodálkozni való van azon, hogy az emberek már általánosítanak? Ez az általánosítás nem rasszizmus a részükről, hanem szükségszerű önvédelem. Aki normális a cigányok között, és a bőrszínét hátránynak érzi, az a túlnyomórészt deviáns viselkedésű társainak mondjon ezért köszönetet.

Bár a a magyar állam és igazságszolgáltatás előtt még előny is ez a bőrszín. Egyáltalán mi alkalmazkodunk mindenben hozzájuk a saját hazánkban, pozitív diszkriminációt gyakorlunk rajtuk valami elképesztő mértékben. Noha maguktól jöttek ide, eleve a kutya se hívta őket. Mégis befogadóak voltunk, pedig a türelmünket, toleranciánkat, meg azt a rengeteg segélyt ők azzal köszönik meg, hogy az embereket az élősködésen túl már terrorban tartják. Nem cigánybűnözés van, hanem cigányterror.

Összegezve:

Hiába minden jóindulat és segítőkészség, mert ők TUDATOSAN elhatárolják magukat az európai civilizációtól és kultúrától - sőt, mi több, az emberi együttélés és a kulturált viselkedés elemi, alapvető szabályaitól is. Kitaszítottak? Ő taszítják ki saját magukat!

"Szerintem Neked, kérdezőnek, személy szerint egy cigány sem ártott. "

Nekem speciel rengeteg, valószínűsítem a kérdezőnek is, no meg még iszonyat sok embernek, nem is akármennyit és akármit...

" Van jobb életre lehetőségük?"

Igen, lehetne, csak a hozzáállásukon és az életmódjukon kéne változtatniuk. Valamint ebben az országban a cigányokon kívül is nagyon sokan élnek még szegénységben, mégsem lopnak, csalnak, kötekednek, vernek és gyilkolnak meg, rabolnak ki védteleneket és nekik korábban sosem ártó embereket.

" Ki vagy Te, hogy bíráld az életet, amit élnek? Senki nem vagy. Tettél valamit is azért, hogy jó legyen? Nem, csak a netten pofázol."

Míg az életmódjukkal közvetlenül és közvetetten ártanak nekem és még rengeteg tisztességes, jóakaratú embernek, míg fizetjük a nem kevés adónk nem kis részéből a segélyezésüket, a "felzárkóztatásukat", a "kártérítéseiket", az ingyen, ajándékba kapott lakásaikat - amit pár év alatt teljesen tönkretesznek, lepusztult szemétdombbá változtatnak -, egyéb számos kedvezményüket és a börtönöknek csúfolt luxusszanatóriumokban való üdülésüket, hizlalásukat - egyáltalán, míg rajunk élősködnek és minket tartanak terrorban:

bárhol, bármikor és úgy bírálom őket, ahol, amikor és ahogy csak akarom. A kérdező is nagyon jól teszi, legalább több embernek még jobban felnyílik a szeme, ha a neten ezeket a realitásokat leírjuk, megfogalmazzuk és átbeszéljük.

Majd ha elköltöznek innen mondjuk egy dzsungelbe, ahol a saját felfogásuk és törvényeik szerint élnek, akkor majd nem bíráljuk őket.

"Egyébként meg akiket én ismerek, Roma származású embereket, köztük Jó magam is, dolgos, becsületes emberek, sőt, sokuk diplomata. "

Én sajnos csak igen keveset ismerek közülük aki úgy-ahogy normális. Bár ne így lenne, de akiket ismerek cigányokat, javarészt olyanok, mint ennek a videónak a szereplői:

http://www.youtube.com/watch?v=L1txHHbP7mQ

2014. aug. 7. 19:58
 17/18 anonim ***** válasza:

*

97% -uk

Egyáltalán, mi alkalmazkodunk hozzájuk...

Ők taszítják ki saját magukat

2014. aug. 7. 20:05
 18/18 anonim válasza:
16-os válaszhoz kiegészítésként: azóta már az szja-n, járulékokon keresztül, valamint igen kicsi jövedelemmel a saját tulajdonukká váló otthon megteremtésével is támogatjuk őket. A járulékok, egészségügyi és nyugdíjjárulék, a család egészének gyógyítását, a nyugdíj (még nem gyernekszámmal növelt) az időskori ellátást tenné lehetővé egy társadalmi közös kasszából, ahova mi be is fizetjük azt.
2019. aug. 15. 07:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!