Hogy képzelik azt a cigányok, hogy ők bármit megtehetnek, honnan jött ez? Mi játszódik le ilyenkor bennük?
Gondolok itt a lopásokra, óvónő megverésére.
Arra kérek mindenkit, hogy normálisan válaszoljanak, és főleg CIGÁNYOK válaszára vagyok kíváncsi.
Engem itt főleg a lelki folyamata érdekel a dolognak.
Mint ahogy tudjuk, hogy az agresszív gyerekek azért lesznek azok, mert kevés figyelmet kapnak, így érdekel az, hogy mire gondolhat valaki, amikor ellop valamit.
(Ez a lopásos rész. Ha nem is vagy cigány, de loptál már, írd le, hogy miért!)
Azért nem állnak ki magukért, mert akkor őket csukják le. A börtönben pedig egy magyarnak nem túl fényes a jövője... Remélem úgy lesz, mint eddig már párszor megtörtént: a magyar tűr, aztán jön egy szikra és odacsap keményen. Szerintem a magyarság még mindig tökös, csak még vár egy jelre.
Túl befogadó, türelmes és a jószívű nép vagyunk (még ha mostanság úgy tűnik, hogy mogorva népség vagyunk - de ez érthető). Lehet egyszer ez a jóság okozza majd a vesztünket. De mi legalább emberek maradtunk.
"Ők kitaszított emberek."
Mindjárt elsírom magam.
A cigányság jelenlegi helyzetéért maga a cigányság a legfőbb, az első számú hibás.
MINDENKI A MAGA SZERENCSÉJÉNEK A KOVÁCSA.
Számtalan esélyt kaptak már arra, hogy beilleszkedhessenek, asszimilálódhassanak. Rengeteg próbálkozás volt már integrációra. Eredmény? Iszonyat sok kidobott pénz - persze az adófizetők pénze -, abszolút semmi eredmény. Akkor lenne eredménye és egyáltalán értelme, ha ez nem tök egyoldalú lenne a részünkről, hanem ők is pozitív irányba változni, beilleszkedni, kulturáltan viselkedni akarnának, és nem csak mi akarnánk ezt velük kapcsolatban. De hát ez nekik eszük ágában sincs, ezek csak azt nézik, hogy a velük való jóindulattal hogy tudnak a lehető legpofátlanabbul visszaélni. Pozitív változás soha még csak nyomokban sem volt velük sehol. Ez már több évszázad óta így van, és ezután sem lesz másképp. És ez nemcsak a mi országunkban van így, az egész világon mindenütt súlyos problémát jelent a cigányság.
Nem a bőrszínük és az etnikumuk miatt nem szeretik őket az emberek, hanem az elborzasztó, gigantikus primitívségük, a mélyigénytelenségük, az undorító, senkit és semmit nem tisztelő bűnöző életmódjuk, az agresszív, sunyi, gonosz természetük miatt.
És mivel kb. a 97 °% -uk ilyen, hát mi csodálkozni való van azon, hogy az emberek már általánosítanak? Ez az általánosítás nem rasszizmus a részükről, hanem szükségszerű önvédelem. Aki normális a cigányok között, és a bőrszínét hátránynak érzi, az a túlnyomórészt deviáns viselkedésű társainak mondjon ezért köszönetet.
Bár a a magyar állam és igazságszolgáltatás előtt még előny is ez a bőrszín. Egyáltalán mi alkalmazkodunk mindenben hozzájuk a saját hazánkban, pozitív diszkriminációt gyakorlunk rajtuk valami elképesztő mértékben. Noha maguktól jöttek ide, eleve a kutya se hívta őket. Mégis befogadóak voltunk, pedig a türelmünket, toleranciánkat, meg azt a rengeteg segélyt ők azzal köszönik meg, hogy az embereket az élősködésen túl már terrorban tartják. Nem cigánybűnözés van, hanem cigányterror.
Összegezve:
Hiába minden jóindulat és segítőkészség, mert ők TUDATOSAN elhatárolják magukat az európai civilizációtól és kultúrától - sőt, mi több, az emberi együttélés és a kulturált viselkedés elemi, alapvető szabályaitól is. Kitaszítottak? Ő taszítják ki saját magukat!
"Szerintem Neked, kérdezőnek, személy szerint egy cigány sem ártott. "
Nekem speciel rengeteg, valószínűsítem a kérdezőnek is, no meg még iszonyat sok embernek, nem is akármennyit és akármit...
" Van jobb életre lehetőségük?"
Igen, lehetne, csak a hozzáállásukon és az életmódjukon kéne változtatniuk. Valamint ebben az országban a cigányokon kívül is nagyon sokan élnek még szegénységben, mégsem lopnak, csalnak, kötekednek, vernek és gyilkolnak meg, rabolnak ki védteleneket és nekik korábban sosem ártó embereket.
" Ki vagy Te, hogy bíráld az életet, amit élnek? Senki nem vagy. Tettél valamit is azért, hogy jó legyen? Nem, csak a netten pofázol."
Míg az életmódjukkal közvetlenül és közvetetten ártanak nekem és még rengeteg tisztességes, jóakaratú embernek, míg fizetjük a nem kevés adónk nem kis részéből a segélyezésüket, a "felzárkóztatásukat", a "kártérítéseiket", az ingyen, ajándékba kapott lakásaikat - amit pár év alatt teljesen tönkretesznek, lepusztult szemétdombbá változtatnak -, egyéb számos kedvezményüket és a börtönöknek csúfolt luxusszanatóriumokban való üdülésüket, hizlalásukat - egyáltalán, míg rajunk élősködnek és minket tartanak terrorban:
bárhol, bármikor és úgy bírálom őket, ahol, amikor és ahogy csak akarom. A kérdező is nagyon jól teszi, legalább több embernek még jobban felnyílik a szeme, ha a neten ezeket a realitásokat leírjuk, megfogalmazzuk és átbeszéljük.
Majd ha elköltöznek innen mondjuk egy dzsungelbe, ahol a saját felfogásuk és törvényeik szerint élnek, akkor majd nem bíráljuk őket.
"Egyébként meg akiket én ismerek, Roma származású embereket, köztük Jó magam is, dolgos, becsületes emberek, sőt, sokuk diplomata. "
Én sajnos csak igen keveset ismerek közülük aki úgy-ahogy normális. Bár ne így lenne, de akiket ismerek cigányokat, javarészt olyanok, mint ennek a videónak a szereplői:
*
97% -uk
Egyáltalán, mi alkalmazkodunk hozzájuk...
Ők taszítják ki saját magukat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!