Miért ülnek rá a fiúk az asztalra, miközben tanulok?
Nem, nem kamu.
Ráadásul akkor még 13 lehettem max, szóval a könyvtár gyerekrészlegén. A könyvtárosnő is mondta, hogy takarodjon, de hát mit tud csinálni, ha nem megy ? Megveri ?
Szóval inkább fogtam magam, és átmentem máshova.
De nyugi, szerintem ez nem mindennapi eset.
Lepontoználak ha lehetne. :/ Mindeki elolvasta a kérdésedet, nem kell udvariatlannak lenni.
De abból hogy "beült egy fiú, de jöttek a barátai is", nem világos hogy idő telt e el közben.
Egyébként meg butaság ennyit rágódni ezen. Igen.még az is lehet hogy direkt azt a akarták hogy elmenj és övék legyen az asztal hogy tudjanak a haverjukkal beszélgetni, de hacsak nem volt valami más tényező amit nem tudzs vagy mondtál a kérdésben, akkor nem valószínű hogy te voltál a fontos nekik a történetben.
Aki ráül az asztalra, tuskó paraszt. Mindegy, hogy milyen társadalmi közegből jött, akkor is az. Nem ülünk az asztalra. Főleg nem, ha valaki ül az asztal MELLET. A széken. Aki ezt nem tudja, tuskó paraszt. Aki nem utasítja helyre az illetőt, szintén tuskó paraszt. Passz.
dellfil
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!