Fel lehet pofozni? Idegesít, ha a discoban lazán megfogják a fenekemet a pasik. Nektek is szokták? Felpofozzátok?
Figyelt kérdés
Vagy egy " de bunkó paraszt " nézéssel elmentek mellette?
Én legszivesebben tökön rugnám, mit képzel ő, hogy így nyílvánosan fogdos!!! De felpofozni nem túl durva egy disco közepén? Ti mit csináltok? : )
2009. márc. 20. 21:10
1/5 anonim válasza:
ha nem üt vissza és nem lesz belöle verekedés, vagy ha nem aggaszt h ki rughatnak a szorakozohelyröl csináld.
2/5 anonim válasza:
sztem ne kísérletezz ezzel mert atom segg részeg a többségük. vmeiket megütöd vissza is üthet.:S
magyarázd meg neki max h a "barátom mindjárt jön és lerendezhetitek".:D
3/5 anonim válasza:
Fel lehet pofozni nyugodtan. Bár ha nagyon részeg, inkább csak szólj vissza és menj el.
4/5 anonim válasza:
Én úgy orrba vágnám,hogy még az otthoniak is megéreznék!
5/5 A kérdező kommentje:
:D Az utolsó válaszolót kivéve ( mert ő leírta :D ) Titeket nem tapiztak még le discoban vagy nem csináltatok semmit ? Nem idegesített ?
2009. márc. 21. 10:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!