Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szoktatok e otthon nyáron, ha...

Szoktatok e otthon nyáron, ha nagy a meleg, meztelenül vagy csak egy szál bugyiban a napi tevékenységet végezni (ha egyedül vagy csak a párod van otthon)?

Figyelt kérdés
Főleg a nők véleménye érdekel mivel a párom folyton szeretné hogy így mászkáljak otthon egész nap mivel a sógórnőm szinte minden nyári nap csak egy monokiniben takarít,mos,főz.Stb,és akkor sem vesz fel semmit ha én megyek hozzá.A gyermekeinek teljesen normális dolog. Ti hoyan vagytok ezzel?
2009. márc. 20. 16:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
81%
Az én barátnőmnek aztán elég méretes melle van - mégis nyugodtan sétálgat meztelenül néha. Nem zavarja semmiben.
2009. márc. 21. 12:25
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy lettem nevelve hogy jó meztelenül lenni, anyukám sokat mosott/főzött/takarított úgy.

De amikor elkezdtem fejlődni folyton viccelődött a testemmel, és én azóta rettentően szégyenlős lettem, és undorítónak tartom ha vki meztelen. Szerencsére ha a páromról van szó nem zavar, de mindenki másnál igen. Tényleg nem vagyok prűd, csak ez annyira megmaradt bennem, hogy én akkro azt a viccelődést gúnynak vettem, stb., hogy így képtelen lennék levetkőzni főleg anyám előtt. Egyszer megpróbáltam, de akkor is azt kaptam h mondta h úhh megünnepeljük h végre így látott..ahelyett h csendbe maradt volna, v 20percen át taglalta hogy de jó volt úgy látni..hát marhára örültem, nah azóta eszembe nem jutna mégegyszer megpróbálni.

A kérdésre konkrétan annyit: nekem zavaró ha nincs rajtam melltartó, mert nem olyan szép formásak a melleim, körte alakúak, ami optikailag is megereszkedettnek mutatja(amúgy is az, de így még jobban ront a helyzeten). Az meg ha nincs rajtam bugyi szintén zavar takarítás és egyéb házimunka közbe.

2009. ápr. 9. 00:46
 13/18 A kérdező kommentje:
Az elozonek mondanam hogy lejhet az anyuka azert jar othon meztelenul mert szep teste van es buszke ra.ha csak a joerezne magat a boreben nem szolna meg a lanyat a testeert.
2009. ápr. 15. 08:06
 14/18 anonim válasza:
100%

Nyáron nagy melegben csak meztelenül érzem jól magam. Májustól (persze ha igazán meleg) szeptemberig, otthon nincs rajtam semmi, se a lakásban, se a kertben.

Nekem így kényelmes.

2009. máj. 14. 08:59
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Rajtam fürdőruci van, mert földszinten lakunk és ki van tárva az összes ablak és így beláthatnak, + sokszor jön a szomszéd bejelentés nélkül. :) Amikor emeleten laktunk, mindig meztelen voltam, aztán 1x, amikor a párom nekiállt locsolni (a lakásban!) :), kimenekültem anyaszült meztelen az erkélyre és engem nézett a fél Bártfai utca. :))))) Mit ne mondjak, nagy volt az adrenalin. :) Azóta felveszek 1 fürdőrucit, nehogy túlságosan belemerüljünk a játékba. :)))
2010. ápr. 29. 14:19
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

És biztos nem járkálnék így, mivel bármikor jöhet valaki... az a minimum, hogy húzok egy hosszabb pólót meg egy bugyit. Az szerintem elég zavarbaejtő lehet, ha látogatóba mész a sógornődhöz, ő meg ott rohangál gyakorlatilag meztelenül... Meg oké, hogy ez természetes, de én nem örülnék, ha a szüleim egy szál semmiben jönnének-mennének előttem a lakásban. Én nem mászkálnék monokiniben a gyerekeim előtt.

Amúgy, ha a párod ennyire ezt szeretné, tegyél kicsit a kedvére, de csak ha téged sem zavar.

2010. júl. 6. 00:13
 17/18 anonim válasza:
96%

Hát mi ha meleg van nyáron, csak egy bugyiban szoktunk itthon lenni,hogy ne izzadjunk annyira.Ha átizzadna cseréljük.PL tegnap kb.vagy 3 szor cseréltem bugyit,mert tiszta izzadt volt.Mi anyuval a tanga fazonokat szeretjük.Ha jön hozzánk valaki és bent vagyunk max egy pólót húzunk,ha kint akkor marad a tanga.De rendszerint nincs rá idő.Mert úgy is váratlanul jön, ha jön valaki.

Még a sarki boltba is néha így ugrok át.Nézni néznek de nem figyelek oda,anyu ezt tanította és tökre bejött.

Hát hozzánk szoktak jönni apám ,és bátyám haverjai többnyire.De ők megszokták már.

Edith 13

Nincs ezen semmi

2010. júl. 18. 23:27
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Én pasi vagyok, de én is szoktam nyáron meztelenül lenni, ugy a legkényelmesebb.

Várom már a jó meleg időt.:)

2012. ápr. 4. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!