Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Segítenél neki? (böv lent)

Xyu kérdése:

Segítenél neki? (böv lent)

Figyelt kérdés
Felszálsz 1 buszra és elötted 2 székkel van a fullos csaj ,felszáll 4 roma gyerek kb 16-17-18 évesek és elkezdik szekálni a csajt.Mit tennél?
2011. jún. 9. 20:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:51

Eről van szó łedves łérdező.

e is a gatyádba hordod az eszed, avval együtt a probléma megoldó készséged. Ne diszkrimináld a cigányokat, ha szépség alapján döntesz egy ilyen helyzetben, mert kb. uez.

2011. jún. 9. 20:56
 12/17 anonim válasza:

te mit tettél?gondolom ez egy megtörtént dolog volt.

1.lehet öreg,fiatal,nő,férfi, ha látom, hogy már gusztustalanul piszkálják biztos odamennék.

2.előtte természetesen felmérem az erőviszonyokat és megállapítom, hogy ezek a keményfajta, semmitől sem félő orkok vagy ezek a csíra gizdagyerekek.mert hiába állampolgári kötelesség, azért egy ismeretlen ember miatt nem fogom az életem kockáztatni, mert ilyenkor az történik, hogy akit eddig piszkáltak azt békénhagyják és téged kezdenek el inzultálni.

3.ha a helyzet úgy kívánja megverekszem velük, de attól tartok, hogy alulmaradnék, mivel a magyar ember nem arról híres, hogy felveszi a kesztyűt a cigány ellen...sajnos.

szerencsém akkor van, ha pont azon a buszon utaznak a "csúnya rasszista hazafiak", mert akár az az életemet is jelentheti.

Hogy a kérdező miért a romákat hozta fel negatív szereplőnek?Mert eddig még csak ilyenre volt példa...tehát mással nem is lehet példálózni.

2011. jún. 9. 21:08
 13/17 anonim válasza:

Random battle? Hat persze, betolnam mp3-ast, es gyepalnek mindenkit mint allat. http://www.youtube.com/watch?v=3jho-peCAKs&feature=related

oh yeah

2011. jún. 9. 21:15
 14/17 anonim válasza:

Ha fullos a csaj ha nem akkor is megpróbálnék segíteni rajta. A probléma csak ott kezdődik, hogy manapság már nem tudod hogy mi van a kis takony zsebébe.

(ha pedig beléd kötnek és akár egyiket is megvered utána minimum 2 évig járhatsz bíróságra mert aztán hamar előjön a kisebbség téma, meg a "csak azír mer ín cigány vagyok" szlogen)

2011. jún. 9. 22:11
 15/17 A kérdező kommentje:
nem azt mondtam hogyha nem fullos dögöljön meg ezt nem magamra értettem én bárkinek segítenék.és azért a romákat hoztam föl mert ők ilyen sunyi sz@rok hogy nőt bántanak/zaklatnak.
2011. jún. 9. 22:26
 16/17 anonim válasza:
100%
Én megpróbálnék segíteni,hátha akad olyan, akinek van annyi vér a farkába ,hogy mellém álljon,nehogy már a kötekedő romák legyenek fölényben, ja és kinézettől,nemtől függetlenül próbálnék meg segítséget nyújtani az áldozatnak. Ami meg a romákat illeti,lehet költözni innen, már ezt az alja népre értem. Eddig volt idő bőven beilleszkedniük, nagy részüknek nem ment,tehát azoknak lehetne csomagolni,ez lenne a legjobb megoldás. A normálisak maradhatnának. lehet,hogy ez rasszista szövegnek hangzik,de valljuk be ezzel azért sokan egyet értenek.
2011. jún. 9. 22:35
 17/17 anonim válasza:
há dik most mé mondod nem is vagyunk mink ilyenek....
2011. jún. 10. 18:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!