Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan lehetnék/lehetnénk...

Hogyan lehetnék/lehetnénk tagjai a Magyar Ifjúsági Vöröskeresztnek?

Figyelt kérdés

Elősször is nem tudom, jó témakörbe írom-e, de ezt találtam a legmegfelelőbbnek. Szóval, van pár diáktársam, akikkel szívesen áldoznánk a szabdidőnk egy részét valami hasznos dologra, hogy segíthessünk másoknak. Nem tudom, mennyire lehetséges valami szervezetnek a tagjainak lenni, és úgy szervezkedni, de mi megpróbálnánk(már ha lehetséges ez). Hogy miért pont a Vöröskereszt? Mert az a legismertebb, legszerteágazóbb ilyen jellegű szervezet, és ha már segítünk valakin, a többieken miért ne próbálnánk?)? Egyáltalán ilyen tagság lehetséges-e vagy többre megyünk, ha szimplán segítünk adománygyűjtéseknél, véradásoknál?

Előre is köszönöm:

15/L

2011. jún. 9. 20:37
 1/1 anonim válasza:

Nem mostani kérdés, de tudok segíteni.

Én úgy kezdtem az egész dolgot, hogy általános iskolában mentem megyei VK versenyre kétszer.

Jelenleg a középiskolában is csinálom, mellette a MIVK Nógrád megyei szervezetnél önkénteskedem is, mellette iskolai vezető vagyok.

A volt vezetőink benne vannak a MVK-ban, előtte a MIVK-ben voltak.

Hosszú és rögös az út, de nagyon megéri a Vöröskereszthez bármilyen formában csatlakozni.

2015. febr. 21. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!