Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miér néznek át rajtam sokan?...

Miér néznek át rajtam sokan? Bővebben lent->

Figyelt kérdés
Lehet néha túl közvetlen vagyok még idegen emberekkel is ez baj?? Próbálok nem nyitott könyv lenni bár néha sajnos az vagyok...18 vagyok és mindig járok bulizni stb, nagyon sok ismerősöm van stb, de vmiért mégis úgy érzem, hogy vannak páran akik így "fölöttem vannak" ... néha tudok hülyeségeket csinálni, hogy tényleg be nem áll a pofám, és mindenkinek mindent elmondok... nem mások titkait, hanem az én dolgaimat... lehet hogy emiatt nem vagyok már érdekes a számukra??
2011. jún. 8. 11:54
 1/8 eNerdzsy ***** válasza:
92%

Abból amit leírtál lehet, hogy felszínesnek tartanak.

És valószínűleg okkal.

2011. jún. 8. 12:17
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ne aggódj. Figyelj másokra, az igazi barátok rád is figyelnek, a többi nem annyira érdekes.
2011. jún. 8. 12:33
 3/8 A kérdező kommentje:
Első: igazábol csak nem akarok egy szürke senki lenni... de nem vagyok felszínes egyáltalán. de köszi a válaszod. meg másodiknak is
2011. jún. 8. 16:55
 4/8 anonim ***** válasza:
51%
fejlődni kell, fiatal vagy még...
2011. jún. 16. 23:03
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerinted attól rögtön "szürke senki" lesz valaki, ha nem harsány, hangos, nincs 500 ismerőse és nem bulizik éjjel-nappal?

Avval semmi baj nincs, ha valaki közvetlen, barátságos. De én a leírásodból (plusz, hogy úgy érzed átnéznek rajtad), azt képzeltem el, talán túl görcsösen akarsz valamilyen lenni, jópofa, hangos, nyitott könyv.. és talán ezt érzik rajtad.

Meg lehet, hogy nagyon el vagy foglalva önmagaddal és kevésbé figyelsz másokra. Mondjuk én eleve nem tudom, hogy lehet felmérni, hogy a "nagyon sok ismerősömnek" érdekes vagyok-e. Talán egy közelebbi barátodat - aki sodródik evvel a társasággal - megkérdezheted, hogy ő hogy látja ezt a dolgot, miért érezheted, hogy páran "fölötted vannak".

2011. nov. 30. 14:39
 6/8 A kérdező kommentje:
köszi a választ ez hasznos volt. tényleg lehet túl görcsösen próbálok megfelelni több embernek.. mert nem értem van olyan ismerősöm aki kb mindenkivel jóba van... de úgy hogy mindenki tökre bírja szerintük ő az über jófej... mitől?
2011. nov. 30. 18:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem tényleg ez lehet a titok nyitja, hogy az az illető nagyon laza, és természetesen jön belőle ez a mindenkivel puszi, pacsi.. De szerintem ez sem valami irigylésre méltó pozíció, hisz ha belegondolsz hányan csapódnak hozzá csak azért, hogy a "fényében sütkérezzenek" és ők is népszerűek legyenek. Szóval nem tudom hány jó barátja van az ilyen "mindenki kedvencének".
2011. nov. 30. 22:04
 8/8 A kérdező kommentje:
hát van azért pár...
2011. nov. 30. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!