Miért szidják sokan a sopronis reklámot?
Figyelt kérdés
2009. márc. 19. 18:00
1/10 anonim válasza:
tök jó a sopronis reklám szerintem, az a Magyarországos
2/10 anonim válasza:
Van Olyan, aki szidja? Én nem hallottam ilyet senkitől!De ha ez igaz, szégyeljék magukat azok akik szidják!
3/10 anonim válasza:
Nekem tetszik bár egy kicsit a pátosz túlcsordul, de hát annyi sör után.
A 150 év meg letelt, ugyebár.
4/10 anonim válasza:
Én se hallottam hogy szidjak,én én elöször azt hittem,hogy Magyarországot reklámozza a turistaknak.
5/10 anonim válasza:
azért szidják mert jelen esetben a "dicső múlt" emlegetése szart se ér, mert jelen esetben az ország a béka segge alatt van és ott is marad amíg egy értelmes kormány ki nem húzza onnan... csak az a baj, hogy nem biztos, hogy létezik ilyen...
6/10 anonim válasza:
Azért szidják, mert az a reklám NEM magyar reklám. Hanem egy kanadai reklám koppintása, szépen "hungarikumnak" feltüntetve.
Tehát sem az ötlet, sem az elképzelés NEM MAGYAR. Ami magyar benne, az a pasi meg a szöveg. Tehát ismét nem mi találtuk fel a spanyol viaszt, hanem megint lemásoltunk valamit...
7/10 anonim válasza:
jhaja, mert ebben a mosatani helyzetben huzakodnak elő egy ilyen hurrámagyarország reklámmal...
8/10 anonim válasza:
Túlságosan idealizált országot mutat be, ha megnézed, akkor a valóság nagyon más...
9/10 anonim válasza:
Akkor kellene ilyet csinálni, amikor a jelenre is büszkék lehetünk.
10/10 anonim válasza:
nagyon tenyérbemászó a tag aki benne van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!