Hogyan vegyem rá, hogy ne mondja el senkinek a legnagyobb titkomat?
Van egy lány, akinek olyan dolgokat mondtam el, amit, csak nagyon kevesen tudnak, köztük a legnagyobb titkomat. De sajnos mostanra már elég jól kiismertem a lányt és elég pletykás és imád lejáratni másokat. Nos mivel ez a titok ultra gázos és akár a suliból is kicsaphatnak, ezért fontos lenne, hogy ne tudja meg senki..
16/L
mi a titok? ;) :D
egyébként az más ha egy lány pletykás, vagy rosszindulatú, ha olyan komoly dologról van szó és nem utál téged nagyon akkor tartani fogja...
Eléggé rosszindulatú is.
Igazából a titok egy szerelmi ügy..
áhááá. akkor ha jól sejtem tanár-diák viszony. nyugi, téged nem fognak érte kicsapni, max a tanárt ha kiderül.
de teljesen mindegy, hogy mi a titok, legközelebb olyanokal oszd meg ezeket a dolgokat akiket jól ismersz, és teljesen megbízhatóak
Mutass teljes közömbösséget a téma iránt. Te már nem szereted az illetőt, nem is érdekel, ha kiderülne se érdekelne mert már lesz*rod, már nem téma, nem érzel semmit. (még ah igazából nem is így van)
így nem lesz érdekes kitárgyalni a titkok, hiszen már úgysem lehet vele ártani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!