Cinikus, szarkasztikus, ironikus megnyilvánulásra írjatok légyszi példát? Különbségeik?
Ezeket nem szabad elárulni, kemény munka kitalálni egyet és nagyon szituációfüggőek.
Na jó mondok egyet. Amikor valaki elvesztett valamit és te megtalálod, meghívod magadhoz azt a valakit és ő folyamatosan aggódik, de te már elrejtetted azt amit keres a székére, vagy bárhová. Az irónia az egészben az, hogy ha nyugodtan leülne megtalálná, te mindaddig kiélvezed a tudatot, hogy minden rendben és ő feleslegesen izgul, csupán nem tudja.
Ez még 1 nagyon kezdetleges, de megteszi. Sokkal jobbakat lehet kreálni, csupán szituációk kellenek.
Én leírhatom, de úgysem fogod megjegyezni. Biztosan nagyon nagy fáradtság lett volna az interneten utánanézni. Tudom én is, hogy az interneten lehetetlen bármit is magadtól megtalálni.
Tessék, itt van sorban mind a három. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!