Vannak szerelmes történeteitek?
Figyelt kérdés
Szal az van h nagyon szeretem azokat a storykat, amik a szerelemről szolnak, tom h ez nem egy ilyen oldal, de hát meg probálom., aki tud az küldjön nagyon fontos, pl szolhat az örök szerelemről vagy ezzel kapcsolatba,, előre is köszke:))
Normális válaszokat!!! xD xD xD
2011. jún. 4. 20:14
2/8 A kérdező kommentje:
Köszy ez olyan jo kielégitő válasz volt :))))) xD xD xD érdekessss, am fiú v lány vagy?? ha nem titok????
2011. jún. 4. 20:24
4/8 A kérdező kommentje:
Értemmmmmmmmmm, kor???
2011. jún. 5. 12:13
6/8 A kérdező kommentje:
Biztos?????? ha no én nem akartam semmit mert barátom van csak érdekelt hány éves vagy, de nem muszály mondani megértem
2011. jún. 6. 20:02
7/8 anonim válasza:
Biztos. Az én korosztályomat már más érdekli, nem a love story-k.
Egyébként visszagondolva nekem is van szerelmes sztorim, amit ki is irtam magmból, de nem fogom nyilvánosá tenni, mert ez az én történetem.
8/8 anonim válasza:
*MuszáJ JJJJ J J J J J !!!!! J-vel!!! -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!