Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mikor van a gólyatábor, és...

Mikor van a gólyatábor, és milyen?

Figyelt kérdés

Úgyértem, első év előtt, vagy után (gimiről beszélek). Na meg, van egy barátnőm, akit nagyon féltek tőle... és igazából nem vagyunk bulizósak ? (egy suliba, de külön osztályba fogunk járni) Attól megérné elmennünk? Nekem néha attól is rossz kedvem van, ha meglátok más lányt bikiniben. (ritka, de előfordul)

:(

2011. jún. 1. 21:55
 1/2 anonim ***** válasza:

A suli elôtt van. Nekem borzalmas volt. Marjdnem kirúgtak a suliból a gólyatábor miatt, pedig azt mondták érezzék jól magunkat. Visszagondolva csak nevetek az egészen. Szerintem érdemes, ott ismerkedtek össze a sulitársakkal.

Te fiú vagy? Nem értem ezt a bikinis dolgot.

2011. jún. 1. 22:09
 2/2 anonim ***** válasza:
Még az első év előtt van, év után osztálykirándulás van. Érdemes elmenni. Én sem voltam bulizós, most egyetemista vagyok, és most sem vagyok az. Ettől még mindig is voltak barátaim, és lehet pont olyan lesz a legjobb, akit itt ismersz meg.
2011. jún. 1. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!