Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Egy átlagos srác a mai világba...

Egy átlagos srác a mai világban már gáz? :D

Figyelt kérdés
17 éves vagyok és egyáltalán nem tartzok az átlag tinik közé.Nem hasllgatok elektronikus znét,nem járok discoba,nem hordok váltáskát,se "beszartam" nadrágot.Élek halok a 70,80,90 es évek zenéiért,kocka se vagyok,csak egy átlagos srác :)
2011. jún. 1. 01:24
 1/4 anonim ***** válasza:
nemhiszem. ezt hívják úgy hogy normális. ilyen pasik kellenek a lányoknak, de valójában orrba-szájba kefélnek. mivel az ellenkezojet akarjak annak, amit mondanak .:D
2011. jún. 1. 01:36
 2/4 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem az, hogy valaki átlagos, azt jelenti, hogy a nagy átlagba tartozik, ami pont az amit felsoroltál, hogy hova nem tartozol. :)

Tehát nem vagy átlagos, és így valszeg nehezebben találsz magadnak majd párt, mert az átlagosak közül sokan lehet, hogy majd gáznak találják. Viszont! A világ krvanagy, ezért eszméletlenül jó esélyed van mindenre, amire az átlagnak is. Magyarán legyél olyan ahogy jól érzed magad, és úgy is jól elleszel.

2011. jún. 1. 01:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem vagy "trendi", ennyi, de attól még nem vagy "átlagos". Talán még egyedibb is lehetsz, mint az, aki csak a divatot majmolja. Hidd el van nagyon sok lány, akinek szintén más tetszik, mint ami divatos és/vagy nem úgy szépek, ahogy a divat szerint "kell", így kihullanak a trendi rostán - találjátok meg egymást. :)
2011. jún. 3. 12:49
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
én pont olyan lány vagyok,aki mindig is az ilyen fiúkat kereste...van egyéniséged,nem majmolsz minden hülyeséget,nem vagy birka,van értékrended,kritikus vagy a barmokkal szemben...szóval minden olyan megvan benned,ami egy magamfajta lányt lázba hoz...és hidd el,rengeteg ilyen lány van,csak nehezebb őket megtalálni,mert ahogy téged is - eltakarja őket a tömeg...őszintén kívánom neked,hogy találjatok egymásra^^
2011. jún. 3. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!