Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit szóltok ahhoz, hogy...

Mit szóltok ahhoz, hogy elkaptak 2 rendőrt, aki narkót terített? Nem durva?

Figyelt kérdés
Szerintetek csak csepp a tengerben vagy egyedi esetről van szó?
2011. máj. 31. 08:11
 1/5 anonim ***** válasza:
61%
Ha az utcátokban áll egy prostituált, akkor rá foghatom az utca lakóira hogy mind k.urvák?
2011. máj. 31. 08:18
 2/5 anonim válasza:
Én mindig öltönyben megyek.
2011. máj. 31. 08:34
 3/5 anonim ***** válasza:
a legtöbb rendőr azért szerintem nem árul kábítószert, de biztos hogy nem egyedi eset... pl. amikor a rendőrautóban találtak kettő kis alufólia pakettot azt mondták "véletlenül beleesett mikor lefoglaltuk" :D uristen, nem egyszer talákoztam olyannal ha a biztos úr talál kábítószert az igazoltatottnál elveszi tőle és futni hagyja, utánna pedig szépen elfüstöli vagy felszívja és lesz egy jó napja XD
2011. máj. 31. 08:34
 4/5 A kérdező kommentje:

08:34

ilyenről már én is hallottam, és szintén nagyon durva

2011. máj. 31. 08:55
 5/5 anonim ***** válasza:

Biztosan sok ilyen van. Az egyszerű rendőrnél butább ember nincs az országban.

Van egy sztorim: volt egy fickó, aki utcaseprőként dolgozott. Vagyis csak dolgozott volna, mert nem csinált semmit, hanem egész nap a falat támasztotta. Így hát kirúgták. Hova jelentkezett ezután? Hát rendőrnek! Felvették és azóta is ott dolgozik. Mit rendőr persze.

Ennyit Magyarországról, azok a legnagyobb görények, akiknek meg kéne védenie a lakosságot. Aztán meg ha pár ember fogja magát és úgy van vele, hogy ha más nem, majd ő járőrözik, megpróbál tenni valamit, akkor meg lehurrogják.

Hát az ilyen ember meg is érdemli, hogy kirabolják.

2011. máj. 31. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!