Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » 21 éves Férfinak születésnapjá...

21 éves Férfinak születésnapjára milyen ajándékot javasolnátok?

Figyelt kérdés
csütörtökön lesz a szülinapja szal sürgős,igen a páromnak lenne.lassan 2 éve együtt vagyunk. Erotikus ajándékok azok nos nem igazán kellenének mert eléggé konzervatívok vagyunk mindkét családrészről...és ha megkérdezik mit kapott tőlem nem biztos h nyerő lenne az anyukájánál...azt majd kettesben meglepetésként:)kap:)Ötletek szeretettel várom.a komolytalankodók kíméljenek.
2011. máj. 29. 13:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Két éve együtt vagytok, és nem sikerül kitalálnod, mit vegyél neki. Nekünk itt lila ibolyánk nincs róla, hogy milyen ember ő, mit szeret, mit nem, mégis hogy találjuk el, minek örülne...?!
2011. máj. 29. 13:42
 2/5 anonim ***** válasza:
talán egy márkás karóra ami elegáns de nem tudom
2011. máj. 29. 13:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Vegyél neki valami jellegtelen vackot, azzal legalább kimutatod, mennyire nem ismered. Én mindig pontosan tudom, mit fogok a férjemnek karácsonyra-szülinapra adni, mert odafigyelek rá, ha évközben valamirôl megemlíti hogy tetszik/érdekesnek találja/kipróbálná, akkor azt sebtiben "feljegyzem" így aztán nem az esemény elôtt pár nappal kell görcsölnöm. Nem csak "letudom" az ajándékozást, mint egy kellemetlen munkát.
2011. máj. 29. 13:57
 4/5 A kérdező kommentje:

Harmadik kommentelő:Az a helyzet kedves h én feljegyeztem h mit szeretne egy könyv de az csak a szülinapja napján jelenik meg és ha megrendelem nem fog időben kijönni.

Második kommentelő:Márkás órát karácsonyra kapott.

Első kommentelő:ötletet kértem h egy átlag pasasnak mit vennél.Mondjuk ha van öcsédnek vagy havernak vagy akárkinek.nem azt h ismerd meg.

2011. máj. 29. 20:23
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem óhajtom megismerni ezt nem is értem, honnan veszed... De remélem nem az lesz a következő féltékenység témájú kérdés itt a GYK-n, hogy "mit szólnátok, a egy idegen nő itt a GYK-na akarná megismerni a pasimat?" :D

Sajna nem ismerek átlagpasasokat. Körülöttem mind egyéniségek.

De ha ajándéklistát akarsz: rózsafa tollkészlet, nyakkendő, bögre, plüssmaci fényképes pólóval, névre szóló bor stb. Ha összegkeretet is megadnál, jobban be lehetne lőni.

Esetleg rendelj neki plüssbaktériumot, a bigyóshopban lehet kapni.

2011. máj. 30. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!