Az egyik fiú barátom újabban az agyamra megy. Mitől fordult a kocka? Miért érzek igy?
Figyelt kérdés
Nem akarok vele találkozni, beszélgetni se, de nem tudom miért van ez, pedig semmit nem tett ellenem csak egyszerűen zavar ha ottvan. Kb 2 éve ismerjük egymást, eddig nagyon jóban voltunk,sokmindent megbeszéltünk. Most hirtelen (kb 1 hete) jött nállam ez a fordulópont, hogy nem is érdekel mi van vele stb. Megmondani nemtudom neki mert nem tett ellenem semmi olyat ami miatt igy kéne éreznem! Akivel volt már hasonló az írja már meg légyszíves, hogy mit csinált, vagy mitől lehet ez!2009. márc. 16. 18:35
1/5 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem odaírni, hogy én lány vagyok. :)
2009. márc. 16. 18:37
2/5 anonim válasza:
Velem is előfordult már hasonló eset, ami a barátságunk elmúlásával végződött. De csak azért, mert én nem fogtam visza magam amikor nagyon idegesített, nem voltam valami toleráns. (Persze lehet, hogy ha nem adom ki magamból az is rossz.) Szerintem legjobb ha kerülöd.
3/5 anonim válasza:
Lehet, hogy megszoktad, túl sokat voltatok együtt és kicsit eleged lett belőle. Mondd meg Neki, hogy nem utálod, nem akarod megutálni, de egy kicsit hanyagoljátok egymást, mert sok dolgod van.. vagy akármi. Így hogyha visszafordul a kocka ( : ) ), akkor is ott lesz Veled!
Én így gondolom...
Nani
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, de megbántani sem akarom, megmondom neki h kicsit hanyagoljuk egymást de nem haragszom rá, mert azért a jó viszony jó lenne ha megmaradna. :)
2009. márc. 16. 19:52
5/5 anonim válasza:
Nekem már többször volt olyan,hogy besokaltam,és idegesiteni kezdett a barátnőm.Néha ugyéreztem megörülök ha hozzá kell szolnom.De ezek mindig átmeneti időszakok voltak,majd elmult és furdalást éreztem,hogy gondolhattam ilyenekre.Várj egy kicsit,lehet te is basokaltál.Vagy egy kicsit pihenjetek,mond,hogy nem érsz rá stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!