Most miért baj hogy ezt csináltam? Ezért adhatnak osztályfőnökit?
locsoltuk az udvaron egymást, és a tanár mondta hogy ha meglát valakit ettől kezdve, hogy locsol, kap egy osztályfőnökit. hát én kaptam is. agyon felidegesedtem, mert hirtelen a hátamba locsolták a vizet a flakonnal. visszalocsoltam a gyereknek, ő meg befutott az épületbe, és még ott is locsolkodtunk. miért baj ha locsolunk az udvaron? oké, azt megértem, hogy az épületben nem, de tényleg bennvan a házirendbe, hogy nem szabad vizezni? mert a tanár ezzel jött. és kaptam egy o főnökit.
már van 1 o.főnöki rovó, meg 2 szaktanárim (figyelmeztető), egy sima o.főnöki figy. ha most ezért is kapok egyet, akkor összejön 3 of. és akkor jön az igazgatói?????? nagyon félek. anyukám is nagyon lecseszne ezért, ha még egyet kapnék. meg hozzá egy igazgatóit is. vagy csak figyelmeztetne az ig. hogy ne legyen még egy ilyen???
Hát ha ennyi mindened van, akkor kár ezt a gyökér vízzel locsolgatást okolni minden gondodért, letettél te már ezt-azt az asztalra.
Amúgy meg az ofő jóindulatán múlik, hogy így évvégén kinyír-e, vagy sem, van, aki alig várja, hogy betehessen valakinek, van, aki meg nem elmebetegeskedik ilyesmin. Szóval rajta múlik, kérj elnézést, lásd be a hibád, hátha jobb belátásra téríted, és így megúszod az igazgatóit (ami tényleg cink lenne már nyár elején:D).
Kérdésed egy részére válaszolva azért baj, hogy locsolkodtok az udvaron mert:
1: Világosan megtiltották
2: Akit ellocsolnak az vizes ruhában fog ülni míg meg nem szárad ami nem túl egészséges, akkor sem ha meleg van.
3. A vizes cipőtökkel végigsározzátok az iskolát és a termeket.
Olyan nehéz ezt megérteni? Amúgy egyetértek azokkal akik megmondták, hogy nem ez az első eseted, ha ilyen a kapcsolatod az ofővel ne sok jóra számíts. A házirendbe meg nem hiszem, hogy benne van, de általában sok olyan nincs benne ami attól tilos.
Kiegészíteném
4. Pocsékoltátok feleslegesen a vizet.
Elvileg azért jársz iskolába, hogy tanulj, a szünet meg arra van, hogy ne keljen végigülnöd az egész napot, de nem arra, hogy balesetveszélyesen rohangáljatok, meg locsolkodjatok.
Ott a tanárokat veszik elő, ha valamelyikőtök elesik, vagy akármi történik vele.
Ezért kaptad az intőt.
Ha ennyi energiátok van, akkor suli után lehet baromkodni, de amíg más vállal értetek felelősséget addig nem ajánlott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!