Most mit tegyek? Nem csináltam semmit!
Figyelt kérdés
Múlt héten nem voltam iskolában, most hétvégén lett volna a szülinapi buli, de begyulladt a fülem és elmaradt, így a héten lesz. Csak az a baj, hogy így nem tudtam odaadni a barátnőimnek a suliban a meghívót, de ők most a héten nem jöttek suliba, legalábbis ma nem. Arrafelé mentem haza, ahol egy egyik bnőm lakik, kint volt az udvaron, köszöntem neki, aztán eszembe jutott hogy szóljak szombaton lesz a buli,megfordultam a bringával de addigra már nem volt az udvaron, mintha felszívódott volna. Félek hogy amíg múlthéten nem voltam suliba a sok roh@dék osztálytársam bemesélt nekik hülye dumákat rólam, és nem barátkoznak velem. Ja, és írtam mindkettő barátnőmnek e-mailt, de vissza sem írnak. Félek, hogy így nem lesznek barátaim. Mit csináljak?2010. máj. 3. 15:49
1/4 anonim válasza:
Ha emiatt nem lesznek a barátaid, akkor eddig sem voltak azok. Amúgy meg a telefon a megoldás, szépen hívd fel őket!
2/4 A kérdező kommentje:
hát lemerült az enyémen a sim kártya, a vezetékest kikapcsolták, és amúgy sem jól adják meg a telefonszámokat.
2010. máj. 3. 19:16
3/4 anonim válasza:
Barátnők szerinted azok,akiknek ha bemesélnek mások vmi hülyeséget rólad,azt el is hiszik???:S szerintem nem nagyon..max. felszínes barátság.Nálunk is van ilyen az osztályban.Egy lány ma pld. a tesi óra után beszélgetett egy másik oszt.társunkkal,mert nagyon jó barátnők "állítólag".De amikor elment az oszt.társunk,akkor ez a bizonyos lány úgy kibeszélte őt,mint annak a rendje."A (név) egy k_rva!Neki nem a barátnői a lényegek,hanem a fiúk!"
-->Jelzem azért mondta ezt a lány,mert neki most nincsen pasija.Féltékeny.Én meg átlátom a helyzetet.<--
4/4 A kérdező kommentje:
már minden rendben, de köszi!
2010. máj. 4. 13:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!