Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Adókártya? Hogy is van ez?...

Adókártya? Hogy is van ez? Mennyi idő?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok,nyári diákmunkához kéne igényelnem. A probléma az,hogy szüleim legkorábban 1,5 hét múlva érnek rá,ami nekem azért rossz,mert június közepétől lenne munka.

Elmehetek egyedül is megcsináltatni az adókártyát,vagy egy nagykorú személlyel? Mennyi idő míg kiküldik?

Köszönöm!

2011. máj. 26. 18:46
 1/4 anonim ***** válasza:
77%
egyedül is megcsináltathatod, én is egyedül csináltattam.
2011. máj. 26. 18:47
 2/4 anonim ***** válasza:
77%

Én 16 évesen csináltattam meg anno 10 éve. Azóta nem tudom, hogy változott -e, de akkor tőlem lakcímkártyát és személyit kértek.

Szülő nélkül mentem és 10 munkanapon belül meg is érkezett.

Levélben kiértesítettek és be kellett mennem oda, ahol igényeltem.

2011. máj. 26. 18:48
 3/4 anonim ***** válasza:
77%

kiküldeni mind1 mikor küldik,mert adnak egy igazolólapot,azon rajta van a száma,és érvényes amig kiküldik a rendes káryát

tehát ha másfél hét múlva igényled,akkor másfél hét múlva lesz számod is

hogy felnőtt nélkül mehet-e,azt nem hiszem

de júni közepéig ugysem dolgozhatsz,mivel suliidő,igy nem gond ha csak akkor mentek

2011. máj. 26. 18:48
 4/4 anonim ***** válasza:
én tavaly csináltattam. egyedül mentem be az apeh-hoz, igaz h késett a káryta 2 hónapot, de kaptam papírt bár ha jól rémlik nem kellett használnom
2011. máj. 26. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!