Nem durva, hogy most már k*csögnek nevezik Alföldit a parlamentben?
A Jobbiktól az egyik okos nevezte szó szerint ennek, és követelik a leváltását, mert beszólt egy újságírónőnek, de véleményem szerint nem obszcén az, amit ők annak hívnak, mert szó szerint ezt mondta:
"Önnek pedig kívánok sok orális szexet ...."
Most ez obszcén lenne? És emiatt már megint megy a cirkusz, hogy eltávolítsák a Nemzeti éléről?
Sztetek nem túlzás ez ?
A Jobbik már nagyon régóta munkálkodik ezen Alföldi melegsége miatt, de mi köze van a melegségének a Nemzeti vezetéséhez?
A Római szín erről szól. A féktelen kicsapongást mutatja. amitől Ádám végül elfordul.
Na most a szigorú erkölcsű, Rákosi Mátyáson edződött újságíró asszonyság hogy ábrázolta volna a féktelen kicsapongást? Kiírja, hogy "ez itten egy orgia"?
És igen, a kis provokátornak én is kívánok, amit Alföldi, csak nem olyant, mert az csak imitált.
Én valódit kívánok neki, sokat, sűrűn.
1. De igen durva, nyilván ennek semmi köze ahhoz, hogy milyen igazgató.
2. Az említett interjúról is hasonló a véleményem, mint neked...
3. Én egyértelműen inkább az Alföldi párti csoportba tartozom, DE mégis arra hajlok, hogy a nemzeti élén álljon olyan ember, aki tényleg a lehető legkevésbé osztja meg az embereket... és Alföldi nem ilyen, rengetegen vannak akik nem bírják se a stílusát, se rendezőként... a Nemzeti Színház azért _nemzeti_, hogy mindenki jónak és vállalhatónak érezze (az igazgatójával együtt); nem "csak" azét (sajnos :) ), hogy jó darabokat játszanak benne...
Tehát én is azt mondom, hogy abban a pozícióban ahol ő van, ezt tényleg nem kellett volna meglépnie...
Kedves 09.16-os. Szerintem te egyben meleg és zsidó vagy. És kicsit érzékenyen érint téged a téma.
És az tényleg baj hogy ide sok fura ember jár, de a legnagyobb baj az, hogy itt rengeteg zsidó van.
>> Szerintem te egyben meleg és zsidó vagy.
Rem acu tetigisti - Fején találtad a szöget !
A zsidó lobbi gondoskodik arról, hogy ne rúgják ki, de már úgy látszik, hogy túl nagy k*cs*g, már ők sem segíthetnek. Jó lesz neki, mint alkalmi táncpartner egy meleg-bárban.
Torolte(d)k a hozzaszolasom, amiben hasonloan reagaltam, mint az Alfoldi.
Ha szerinted az en hozzaszolasom botranyos volt, akkor az Alfoldie miert nem?
Mert o meleg?
De nem kezdek el hisztizni, ez egy szanalmas, rossz b.uzi szokas:)
14:38
mire érted ezt? mi a rossz b.zi szokás ??
A hiszti:)
Meg masnak nem is lehet igaza csak nektek...
na most nem nagyon értelek
hol van itt hiszti ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!